Over Leoprinting

Wat doen wij

Leoprinting brengt jouw merk tot leven door het bedenken en ontwikkelen van vernieuwende promotionele producten, relatiegeschenken die jouw merk laten opvallen en een blijvende positieve indruk achter te laten bij jouw klanten, medewerkers en relaties. Altijd gepersonaliseerd met jouw eigen logo, look and feel én de juiste boodschap.
Met ons team werken wij dagelijks aan het vergroten van de naamsbekendheid en het versterken van de loyaliteit van klanten en medewerkers. Dit doen wij al twintig jaar, voor duizenden klanten in tien Europese landen. Want het versterken van merken, daar krijgen we nooit genoeg van. 

Hoe het begon

Leoprinting is in 2003 opgericht door Menno Wibier en Leoniek Burger. Zij begonnen aan de keukentafel met het ontwikkelen van bedrukte Post-its, toen één van de meest vernieuwende producten binnen bedrijfspromotie. Inmiddels is Leoprinting uitgegroeid tot een bureau met een totaalaanbod op het gebied van fysieke promotie, marketing en communicatie.
Leoprinting heeft een uitgebreid internationaal partnernetwerk van merken en leveranciers, met wie we door de jaren heen vele mooie samenwerkingen gerealiseerd hebben. Samenwerkingen waar we trots op zijn en waarbij klanten ambassadeurs zijn geworden. Bekijk cases.

Ons team

Leoprinting bestaat uit een team van ervaren productontwikkelaars, grafisch ontwerpers, studio-medewerkers, administrateurs en marketing-, verkoop- en traffic specialisten. Wij denken strategisch na over jouw marketingdoelstellingen en zetten in op langdurige en betrokken relaties, waardoor we jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten bij een groot - of juist gericht - publiek. En dat doen we voor élk bedrijf: van startup tot internationale speler. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Duurzame relaties, duurzaam ondernemen

Bij Leoprinting geven we prioriteit aan duurzaamheid. Als het gaat om de zichtbaarheid van onze klanten, maar net zozeer voor wat betreft ons productaanbod. Wij zijn ons bewust van onze impact op de wereld van nu én van later en zijn altijd op zoek naar oplossingen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. In ons assortiment kun je daarom naast traditionele producten kiezen voor een groot aantal verantwoorde, gerecyclede relatiegeschenken. Stuk voor stuk gepersonaliseerde relatiegeschenken met een sterk groen verhaal. Daarnaast compenseren we een deel van onze CO2 uitstoot als partner van Trees for All.
Wil jij je als bewuste ondernemer onderscheiden en jouw klanten en relaties inspireren duurzaam te denken en doen? Sluit je dan aan bij de duurzame missie van Leoprinting. Met onze unieke oplossingen door duurzame promotie maak je altijd en overal een goede groene indruk.

Kwaliteit, flexibel en efficiënt 

Leoprinting kiest voor de beste kwaliteit. In producten én in service. Ons team van specialisten weet als geen ander dat promotie maatwerk is en daarom kun je altijd op ons rekenen. Van volledig creatief concept tot spoedlevering: wij staan altijd voor je klaar. Heb je zelf een creatief idee of ben je benieuwd hoe wij vorm geven aan jouw marketingdoelstelling? Neem dan contact op, we denken graag met je mee.

Meer weten over Leoprinting?

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.

Werken bij

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.

Diensten

Wij verzorgen gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van fulfilment en transport. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief