Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product

Leoprinting. Begonnen met de gedachte om bedrijven aan waardevolle promotie te helpen, inmiddels gevestigd in 7 landen door heel Europa. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren. Dit om relaties te bouwen én te versterken. 

Van standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, áltijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in uw huisstijl. Inmiddels is het assortiment van Leoprinting dusdanig breed om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden en om bedrijven door de jaren heen grote visibiliteit te blijven garanderen.


Deskundig advies

Ons team bestaande uit een verkoopafdeling, productontwikkeling, administratie, studio medewerkers en grafisch ontwerpers staat altijd voor uw klaar. Of het nu gaat om advies over druktechnieken, bestandscontrole, ontwerpen, aflevertijden of ideeën als u er zelf even niet uit komt. Met een studio, gratis grafische ondersteuning, persoonlijk contact en professioneel advies wordt u volledig ontzorgd van idee tot eindproduct.


Flexibel

Ondanks de vele producten op de website gaat ons aanbod verder dan dit. Heeft u een creatief idee voor promotie, vraag het ons en wij gaan over tot realisatie. Bijvoorbeeld een boek van uw eigen materiaal, een rijk gevulde goodiebag of een eigen kookboek creëren? Ons team van professionals staat altijd open voor creatieve ideeën en zullen deze met grootste zorg uitvoeren. 

Ook voor spoedleveringen of overige bijzondere wensen kunt u Leoprinting terecht. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.


Onze tevreden klanten

Met trots hebben grote internationale merken als Nike, Facebook, Lufthansa, PVH, AutoTrack, Tommy Hilfiger, Audi, Jägermeister en Windows al gebruikt gemaakt van diverse producten en diensten van Leoprinting. 

Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze projecten pagina.

Daarom Leoprinting
Creatie, communicatie, oplossingen.

  • Dé specialist op gebied van zakelijke promotionele producten
  • Vestigingen in 7 landen door heel Europa
  • Innovatief, creatief en oplossingsgericht
  •  Altijd deskundig en professioneel advies
  • Gemiddelde TrustedShops beoordeling van 4.6/5

Persoonlijk contact
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief