Duurzame tassen bedrukken

Wie groen geeft, wie groen doet! Laat duurzame tassen bedrukken voor jouw promotie en laat zien waar jij als bedrijf voor staat. Eco tassen bedrukken is een duurzame oplossing voor elke promotiewens. Van winkel tot event: vergeet plastic, ga voor groen!   

Alle Duurzame tassen bedrukken

Herschel Classic™ rugzak
 • Vanaf 10 stuks
Herschel Retreat™ rugzak
 • Vanaf 10 stuks
Herschel Novel™ Weekendtas
 • Vanaf 10 stuks
VINGA Sloane RPET rugzak
 • Vanaf 10 stuks
Kurk Shopper tas
 • Vanaf 50 stuks
Boodschappentas met bamboe handvatten
 • Vanaf 15 stuks
 • Gemaakt van organisch canvas
Feltro RPET Shopper winkeltas
 • Vanaf 100 stuks
Royal RPET Shopper tas
 • Vanaf 150 stuks
PromoNatural rugzak
 • Vanaf 100 stuks
Shopper opvouwbare winkeltassen
 • Vanaf 100 stuks
Iedereen kan een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Dagelijks zoeken we met Leoprinting naar nieuwe manieren om jouw promotie succesvol en vooral duurzaam te maken. Duurzame tassen bedrukken is één van de voorbeelden van producten in ons assortiment die bijdragen aan duurzaam opvallen. Laat eco tassen bedrukken met jouw logo voor een evenement of festival of neem afscheid van plastic tassen in jouw winkels en draag zo zelf een steentje bij aan een beter milieu! Deze bedrukte eco tassen, gemaakt van onder meer katoen en RPET (gerecyclede PET-flessen) bestel je bij Leoprinting al vanaf € 1.37,- (vanaf 100 stuks). Een kleine prijs, een groot gebaar.
Wil jij jouw bedrijfsimago op duurzame wijze versterken met bedrukte duurzame tassen? Leoprinting biedt talloze opties voor duurzame tassen bedrukken. Dankzij onze ruime ervaring en innovatieve druktechnieken, past jouw logo op elk type tas. Bedrukte eco tassen bestellen is bovendien heel eenvoudig. Dat doe je namelijk gewoon via onze website. Kies de tas die bij jouw boodschap past en geef direct jouw voorkeuren door als het gaat om het aantal tassen, de kleur en het type bedrukking. Voeg jouw artwork of logo toe en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We sturen je zo snel mogelijk een gratis digitale drukproef van jouw duurzame promotiedrager toe.
Eco tassen bedrukken is de perfecte manier voor bedrijven en organisaties om hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien en uit te dragen. Wij zijn nu al fan, daarom voorzien wij deze groene boodschappers graag in hun wensen. Een veel gekozen eco tas is bijvoorbeeld de RPET shopper, een echte – en duurzame – vervangen van de plastic tas. De shoppers is opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen in een handtas, jaszak of weg te stoppen in het dashboardkastje. Natuurlijk kun je ook andere duurzame tassen bedrukken bij Leoprinting. Wat dacht je bijvoorbeeld van sterke katoenen tassen? Geloof ons: de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een duurzame tas met het logo van jouw bedrijf tot een eco tas volledig in de huisstijl van een organisatie of een evenement. Leoprinting kun je om een boodschap sturen!
Leoprinting maakt werk van duurzaam opvallen met jouw merk of bedrijf. Onze missie is duidelijk: promotie moet ecologische verantwoord en milieuvriendelijk zijn. Zet jij met duurzame tassen bedrukken de eerste stap in de goede groene richting? Super! Maar, dat is pas het begin. Want de mogelijkheden voor het uitdragen van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn eindeloos. Dagelijks voegen we nieuwe producten aan ons assortiment van relatiegeschenken toe. Stuk voor stuk producten met een sterk groen verhaal en een minimale ecologische voetafdruk. Informeer bij onze promotiespecialisten naar de mogelijkheden. Het milieu is je dankbaar, nét als jouw klanten. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief