Alle Paraplu's bedrukken

STORMini paraplu
  • Vanaf 25 stuks
STORMaxi paraplu
  • Vanaf 25 stuks

Heb je jouw product niet kunnen vinden?

Laat het ons weten, we helpen je graag!

Sourcing
30" Impact AWARE™ Stormparaplu
  • Vanaf 25 stuks
Mais regenponcho
  • Vanaf 75 stuks
Senz° original
  • Vanaf 25 stuks
23" Impact AWARE™ Stormparaplu
  • Vanaf 25 stuks
21" Impact AWARE™ Paraplu
  • Vanaf 25 stuks
27" Impact AWARE™ Paraplu
  • Vanaf 25 stuks
Door weer en wind jouw bedrijfslogo, zakelijke boodschap of slogan met een groot publiek delen? Met een bedrukte paraplu is jouw bedrijf altijd en overal zichtbaar. Bij Leoprinting kun je paraplu’s bedrukken in alle types en kleuren; als uitstekende vorm van waardevolle promotie van jouw bedrijf, een leuk relatiegeschenk of handige giveaway tijdens een beurs of conventie. Ontdek de veelzijdigheid van dit in het regenachtige Nederland onmisbare accessoire en maak jouw bedrijf ook zichtbaar.
Een spontane hoosbui of onstuimig herfstweer kan je dag – en je coupe – flink verpesten. Het is iedereen wel eens overkomen; na een lange werkdag, een smakelijk diner of in een overvolle trein. Terwijl je jouw paraplu bij binnenkomst op een veilige plek zet om op te drogen, stap je bij vertrek zonder weer naar buiten... En dat merk je vaak pas op het moment dat je jouw plu weer nodig hebt. De moraal van het verhaal: je kunt niet genoeg paraplu’s hebben. Leoprinting denkt graag in slimme oplossingen en unieke promotionele producten. Paraplu’s bedrukken om jouw product, logo of boodschap te communiceren is daar één van de vele voorbeelden van.
Of je nu een paraplu met logo wilt bedrukken, een inspirerende boodschap wilt delen of jouw klanten wilt verblijden met een handige giveaway; een bedrukte paraplu is altijd een meer dan gewaardeerd gebaar. Van een regenscherm met een eigen ontwerp tot een speciaal ontworpen stormparaplu, die gebruikers ook in de meest uitdagende omstandigheden beschermt; paraplu’s bedrukken bij Leoprinting betekent altijd de plu vinden die bij jouw bedrijf of promotie-event past. In ons assortiment vind je daarnaast ook regenponcho’s met een handig opberghoesje of tasje. Makkelijk om mee te nemen en direct een uniek product dat je kunt voorzien van een bedrijfslogo of zakelijke boodschap.
Een paraplu bedrukken bij Leoprinting is heel eenvoudig. In slechts een paar simpele stappen stel je een paraplu met logo, reclameboodschap of slogan samen. Kies online een paraplu uit ons assortiment en geef direct het aantal plu’s door dat je wilt bestellen. Vervolgens kun je de digitale bestanden uploaden en een offerte aanvragen. Heb je geen artwork beschikbaar of ben je op zoek naar een uniek design? De grafische specialisten van Leoprinting bieden je graag ondersteuning bij het ontwerpen of ontwikkelen van een (zakelijke) uiting. Ben je akkoord met onze offerte voor paraplu’s bedrukken? Dan ontvang je direct de orderbevestiging en digitale drukproef en starten we met de ontwikkeling van jouw bedrijfsparaplu’s.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief