Circular&Co: duurzaam drinken, bewust genieten

Circular&Co heeft één missie. Met de herbruikbare koffiebekers en waterflessen wil het bedrijf iedereen ter wereld inspireren. Want 'circulair' ontworpen producten horen thuis in ieders leven. Het is de hoogste tijd voor verandering. Begin vandaag met het veranderen van de wereld van morgen. 

Filters
4 Producten
|
Circular&Co Koffiebeker 340 ml
Circular&Co Koffiebeker 340 ml
  • Vanaf 15 stuks
Bekijk
Nieuw
Circular&Co Koffiebeker 227 ml
Circular&Co Koffiebeker 227 ml
  • Vanaf 15 stuks
Bekijk
Circular&Co Recycled Koffiebeker 340 ml
Circular&Co Recycled Koffiebeker 340 ml
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
Circular&Co herbruikbare waterfles 600 ml
Circular&Co herbruikbare waterfles 600 ml
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
Circular&Co neemt, zoals de naam al zegt, het voortouw in de missie om de wereld een stuk duurzamer te maken. ‘Als een product niet ontworpen is om circulair te zijn, is het geen duurzaam product’. Eerlijk, iedereen maakt of heeft zich schuldig gemaakt aan massaconsumptie. De ‘weggooicultuur’ heeft geleid tot een enorme afvalhoop, vervuiling en uiteindelijk zelfs uitputting van natuurlijke grondstoffen. Jij kunt hier zelf verandering in brengen, zonder dat dit jouw leven op z’n kop zet. Met de duurzame koffiebekers, herbruikbare waterflessen en trendy thermosbekers van Circular en Co verklein jij zelf jouw eigen afvalberg – én die van collega’s, relaties, bezoekers en klanten.
De collectie van Circular&Co bestaat uit praktische producten voor dagelijks gebruik. Van een vers bakkie koffie in de ochtend tot de nodige natuurlijke arbeidsvitaminen in de middag: Circular&Co is een verrijking van jouw dag én de planeet. Met de Circular&Co koffiebekers en waterflessen wil het bedrijf anderen op een positieve manier aanzetten tot actie. En die missie zou elk bedrijf moeten omarmen. De producten zijn bovendien niet alleen een lust voor het oog, maar ook volledig recyclebaar. De koffiebekers en waterflessen staan garant voor meer dan tien jaar drinkplezier. En zelfs daarna draagt het bedrijf de grootste zorg aan het repareren en opknappen van de drinkwaren. 
Iedereen wordt zich meer en meer bewust van de noodzaak van duurzaam leven, duurzaam werken en duurzame promotie. Wordt jouw bedrijf onderdeel van de verandering? Hoe groot of klein jouw inspanning ook is, alle beetjes helpen. Vervang de koffiebekertjes op kantoor door de Circular&Co koffiebekers of laat de bekers bedrukken met jouw logo en zet in op het geven van het goede groene voorbeeld. De praktische producten van Circular en Co zijn een relatiegeschenk waarmee je een duidelijk signaal afgeeft. Doe je mee? Neem voor meer informatie over duurzame relatiegeschenken contact op met onze promotiespecialisten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Geef net als Leoprinting en Circular&Co prioriteit aan duurzaamheid!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief