Wil je een duidelijke, zakelijke en vooral groene bedrijfsboodschap delen? Kies dan voor eco notitieboekjes bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf. Duurzame notitieboeken komen altijd van pas en brengen de naam of het logo van jouw bedrijf elke dag onder de aandacht.

Alle Eco Notitieboeken

Eco notitieboekjes bestellen

Kies je voor gerecyclede, duurzame notitieboekjes, dan kies je voor een verantwoorde uitstraling. Want hoe kun je jouw bedrijf, product of evenement nu beter promoten dan met duurzame artikelen? De duurzame notitieboeken in het assortiment van Leoprinting zijn stuk voor stuk gemaakt van verantwoorde, gerecyclede materialen. Gebruikt papier, kurk en katoen krijgen met onze eco notitieboeken een nieuwe, waardevolle bestemming. En die groene boodschap kun jij ook met jouw bedrijf verspreiden. Eco notitieboekjes bedrukken kan al vanaf € 2,01 per stuk (vanaf 50 stuks). Een kleine prijs voor een betere wereld.
Een snelle aantekening, een belangrijke meeting of een boodschappenlijstje; notitieboeken komen altijd en overal van pas. Thuis, onderweg én op de zaak. Bij Leoprinting kun je eco notitieboekjes bedrukken van milieuvriendelijke en verantwoorde materialen. Kies voor een luxe gerecycled notitieboek van leer, katoenen notitieboeken of journals van kurk en stel jouw duurzame promotiemaker via de website eenvoudig zelf samen – helemaal op maat van jouw boodschap en bedrijf. Je kunt kiezen uit verschillende druktechnieken, enkel- of meerkleurige bedrukking, full-color bedrukking of een stijlvolle afwerking met lasergravering. 
Duurzaamheid heeft voor Leoprinting dagelijks prioriteit. We werken hard aan onze doelstelling om in 2030 oplossingen en producten voor promotie en zichtbaarheid aan te bieden die voor 80 procent gemaakt zijn van duurzame materialen. Kies jij net als wij voor duurzame bedrijfspromotie? Dan hebben wij de promotionele producten die deze boodschap onderstrepen. Je vindt bij Leoprinting altijd het juiste product én materiaal om jouw bedrijf op te laten vallen. Ben je benieuwd hoe wij werk maken van eco notitieboekjes bedrukken, duurzame notitieboekjes en spraakmakende promotie? Ontdek onze projecten en laat je inspireren. Meer weten? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief