Wil je een hardcover notitieboek bedrukken? Een sterke keuze. Dit stevige staaltje bedrijfspromotie bestel je bij Leoprinting al vanaf € 2,49 per 100 stuks!

Alle Hardcover Notitieboeken

Hardcover notitieboeken zijn stevige notebooks met een harde kaft. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken dat het schrijf- of schetspapier beschadigd of gevouwen raakt. Deze schrijfboeken met een luxe uitstraling zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Of voor op je eigen kantoor natuurlijk. Bij Leoprinting kun je helemaal naar wens een hardcover notitieboek bedrukken. Van je bedrijfslogo of zakelijke boodschap op de omslag tot hardcover notitieboekjes volledig in de huisstijl van jouw bedrijf, merk of product. En net als alle notitieboeken in het assortiment van Leoprinting zijn ook de hardcover-exemplaren verkrijgbaar in alle gangbare formaten (A4, A5, A6) óf speciaal op maat van jouw promotie-uitdaging te ontwikkelen.
Perfecte promotie van jouw bedrijf, merk, product of evenement vraagt om maatwerk. Leoprinting is gespecialiseerd in het vinden van de marketingmix voor opvallen op de juiste manier. Eén van onze krachten is de grote diversiteit aan mogelijkheden voor het bedrukken van relatiegeschenken. Zo kun je een hardcover notitieboek bedrukken met liefst zes verschillende druktechnieken. Van full-colour digitaaldruk en foliedruk tot zeefdruk en diepdruk; wij zetten jouw naam, logo en huisstijl blijvend op papier.
In ons assortiment vind je hardcover notitieboekjes in alle vormen, maten en kleuren. Kies het relatiegeschenk dat bij jou en jouw bedrijf past en rond jouw bestelling eenvoudig online af. Een hardcover notitieboek bedrukken doe je al in slechts vier stappen. Nadat wij jouw aanvraag ontvangen, sturen onze designers je zo snel mogelijk een gratis drukproef toe. Wil je meer weten over onze unieke promotiemogelijkheden of notitieboekjes op maat laten ontwikkelen? Neem dan contact op met onze marketingspecialisten. Daag jij ons uit? 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief