Filters
2 Producten
|
Appeel notitieboeken A5 medium
Appeel notitieboeken A5 medium
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
Samoa 100% Gerecyclede Notitieboeken
Samoa 100% Gerecyclede Notitieboeken
  • Vanaf 50 stuks
Bekijk
Castelli's Italiaans erfgoed dateert al van meer dan 50 jaar geleden, toen het echtpaar Lindo en Maria Castelli® Notitieboeken en Agenda's van hoogstaande kwaliteit begonnen te maken in hun kleine pittoreske Bergamo werkplaats nabij Milaan. Castelli® heeft aandacht gegeven aan het bieden van unieke personalisatie opties en luxe Italiaanse gemaakte materialen zoals Tucson en Matra. Deze kunnen worden samengesteld voor Notitieboeken en Agenda's door het kiezen van kleur en personalisatie opties voor een krachtige branding. Interessant weetje? Alle Castelli® Notitieboeken en Agenda's zijn voorzien van FSC-ecologisch papier afkomstig uit duurzame bossen!
Zowel de Notitieboeken als Agenda's van Castelli® kunnen al vanaf 50 stuks worden gepersonaliseerd en bedrukt worden via verschillende soorten druktechnieken. Laat de Castelli Notitieboeken bedrukken met uw logo of reclameboodschap in digitaaldruk (full colour) of als u een pantone kleurenmatch nodig heeft, dan is zeefdruk de ideale keuze. Voor een klassieke afwerking werken de druktechnieken met goud, zilverfolie of een blindpreeg uitzonderlijk goed op de omslagen van Castelli® Notitieboeken. Dit resulteert in een heldere en fijne afwerking waarmee je elk detail kunt vastleggen. Bedrukte Castelli Notitieboeken zijn er in verschillende kleuren, formaten en layouts voor de pagina's. Staat uw vereiste er niet tussen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor Castelli® Notitieboeken. 
Wil je je Castelli® Notitieboeken met logo upgraden door middel van extra communicatiemogelijkheden of verpakkingsopties? Wij kunnen meerdere advertentiepagina's invoegen, een bijpassend pen verzorgen of de Notitieboeken in een gepersonaliseerde cadeauverpakking of geschenkbox presenteren. 
Weet je niet zeker welk Castelli® Notitieboek het meest geschikt is voor jou bedrijf? Bespreek de opties met een van onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan, je ontvangt binnen 24 uur reactie!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief