Filters
1 Producten
|
BE O Cup koffiebeker
BE O Cup koffiebeker
  • Vanaf 40 stuks
Bekijk
Bijna al het plastic op de wereld (99%) is gemaakt van olie. Om een idee te geven: van de jaarlijkse plastic productie kunnen we 900 Empire State Buildings bouwen. En slechts negen hiervan zouden van biobased plastic gemaakt zijn. Dat is maar 1%. Dit betekent dat jaarlijks 308 miljard kilo plastic uit ruwe olie wordt gemaakt. Het wereldwijde olieverbruik door de plasticindustrie staat gelijk aan het olieverbruik door de luchtvaartindustrie. Er was dus behoefte aan een slimme manier om duurzame plastic producten te produceren uit natuurlijke, hernieuwbare materialen. 
Sugar on your lips. De BE 0 bottle is gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie. Dat is top voor de aarde. De fles is modulair, zodat hij leeg minder ruimte inneemt en makkelijk schoongemaakt kan worden. Smelt niet in de mond, ook niet in de vaatwasser. 100% recyclebaar. Jouw statement. Voor ieder verkochte BE 0 fles wordt er een boom geplant door Trees for the Future. Op deze manier reduceer je jouw impact op klimaatverandering nog meer.
Met bedrukte BE 0 bottles voor jouw onderneming versnel je de transitie naar nieuw en goed plastic. Verras medewerkers, klanten, bezoekers en relaties, de BE 0 bottle is namelijk meer dan een statement. Het personaliseren van de BE 0 bottle kan op meerdere manieren. Zo kun je vanaf 40 stuks de BE 0 bottle bedrukken op de dop of onderzijde van de fles. Ben je op zoek naar extra communicatie ruimte? Maak de BE 0 bottle helemaal af door een Full colour label aan te brengen. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief