Werken bij

 

Meewerken aan fantastische internationale projecten voor merken zoals Miele, Vogue, Riviera Maison en Prénatal? Dat betekent elke dag uitgedaagd worden op een plek waar jij je thuis voelt. Ben jij ambitieus en op zoek naar een baan bij een vooruitstrevend bedrijf waar jouw persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staat? Dan hebben wij misschien wel de baan die jij zoekt!

Een korte introductie

Leoprinting is twintig jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van bedrukte Post-its, dat toen één van de meest vernieuwende producten binnen bedrijfspromotie was. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal bureau met een totaalaanbod op het gebied van promotie, marketing en communicatie. Leoprinting is gevestigd in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Frankrijk en is actief in negen Europese landen. Meer over Leoprinting.

Een 'world class team' opbouwen

Het team van Leoprinting bestaat uit 15 enthousiaste collega's. We werken dagelijks aan de marketingdoelstellingen van onze klanten, met als doel om bedrijven op de kaart te zetten bij een groot - of juist gericht - publiek. We zijn gedreven, toekomstgericht en zijn op zoek naar ambitieuze collega’s die samen met ons willen groeien.

Waarom werken bij Leoprinting?

Internationale groei - Met duizenden internationale klanten in negen Europese landen is elke dag uitdagend. We groeien snel en jij krijgt de kans om met ons mee te groeien. Bij Leoprinting worden creativiteit en het nemen van eigen initiatief gestimuleerd en met de juiste ambities zijn de doorgroeimogelijkheden onbeperkt.
Ambitieuze werkomgeving - Leoprinting mag dan een internationaal bedrijf zijn met grote ambities, op kantoor is de werksfeer informeel en werk je met enthousiaste collega’s voor wie niet alleen het resultaat, maar ook een gezellige werksfeer belangrijk is. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten of bedrijfsborrels waarbij we ook samenkomen met onze internationale collega’s.
Waardering voor je werk - Ambitie en gedrevenheid loont en bij Leoprinting krijg jij de waardering die je verdient. Jouw inzet, ideeën en kennis zijn waardevol en hebben invloed op het bedrijfsresultaat. Als je het leuk vindt om uitgedaagd te worden, zul je veel voldoening krijgen als je bij ons werkt.

Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.

Diensten

Wij verzorgen onder andere gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief