Werken bij'Mensen laten groeien en hun ambitie laten waarmaken, dat is waar wij iedere dag met elkaar mee bezig zijn'. 


Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken. Je vanaf dag één bij ons welkom voelen, werken in een omgeving waarin vertrouwen en respect hoog in het vaandel staan, waar er naar je geluisterd wordt en daadwerkelijk ook iets mee wordt gedaan. Via teammeetings en persoonlijke gesprekken wordt via vooraf gestelde doelen geëvalueerd en beoordeeld waarbij het niet alleen gaat om targets maar ook om teamspelers. Samen maken we een succession planning waarin jij zelf kan aangeven wat je doel is, dit kan zowel binnen als buiten Leoprinting liggen. Van afstudeerstage bij Leoprinting tot een deeltijd opleiding volgen tijdens je Leoprinting carrière. 

Het kan ook zijn dat je de ambitie hebt om bijvoorbeeld binnen een paar jaar in het buitenland te gaan werken of reizen. Samen stippelen we een pad uit om dit te realiseren. Zo weten wij waar we aan toe zijn en de medewerker is gemotiveerd om te werken aan zijn doel. Heb je zowel de persoonlijke- als bedrijfsdoelstellingen behaald? Dan kan je doormiddel van een bonussysteem met een leuk extraatje thuiskomen.

Heb jij ook die drive om jezelf verder te ontwikkelen en ben je ambitieus? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet hebben we een match.

Direct contact

Merchandising-cocacola

Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Geschiedenis

Opgericht in 2003. Niet zomaar producten bedrukken maar ontzorgen, meedenken en samen met de klant doelen realiseren.

Missie, Visie en Ambities

Wij bedenken en ontwikkelen excellente promotionele producten en creëren duurzame zichtbaarheid. Zo behalen we de doelstellingen van onze partners.

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.


Projecten

Door de vele projecten die we reeds hebben gerealiseerd voor inspirerende merken en bedrijven stelt het ons in staat om iedere wens waar te maken.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van Marketing, Communicatie en Print.

Cultuur & Kernwaarden

Een vertrouwde omgeving met persoonlijke groei als aandachtspunt. Via onze kernwaarden bewaken we onze cultuur.


Meer over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Blog

Leoprinting brengt je op de hoogte van ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van Marketing en Communicatie.

Diensten

Wij verzorgen onder andere gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief