Alle Powerbanks bedrukken

Onze smartphone, tablet of laptop… We kunnen niet meer zonder. Zowel zakelijk als privé zijn we het liefst – of soms omdat het moet – de hele dag digitaal in de weer. Al dat swipen, liken, tikken en appen heeft wel een nadeel: de batterij van jouw mobiele apparaat raakt sneller en sneller leeg. Ben je onderweg en kun je jouw thuislader niet gebruiken? Dan slaat de schrik je om het lijf. En dat is precies het moment dat jouw bedrijf redding brengt. Want met powerbanks bedrukken geef jij klanten en relaties de energie om door te blijven gaan.
Tegenwoordig weten we ons prima te vermaken tijdens een treinreis of een lange vlucht. Je hoeft geen aflevering van je favoriete serie meer te missen, kunt uitgebreid de laatste puntjes op de i van die belangrijke presentatie zetten of nog even snel je inbox checken. Alles gaat van een leien dakje, tot die gevreesde melding in beeld komt: *batterijniveau laag*. Met een powerbank behoort die schrik tot het verleden, je hebt namelijk altijd een voorraad noodstroom op zak. Nooit meer rennen naar een stopcontact of uitvallen tijdens een belangrijke call. Wil jij deze handige en bruikbare giveaway gebruiken om jouw bedrijf te promoten? Groot gelijk! Met powerbanks bedrukken zijn jouw medewerkers, klanten en bezoekers altijd online!
Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en stroomsterktes. Zo heb je voor elke ‘noodsituatie’ een passende oplossing. In het assortiment van Leoprinting vind je draagbare accu’s met een capaciteit tot wel 20.000 mAh die je subtiel kunt voorzien van jouw bedrijfslogo, slogan of bedrijfsgegevens. Kies voor praktische opladers van zakformaat voor hoge nood of laat powerbanks bedrukken waarmee je moeiteloos je smartphone of tablet oplaadt en nooit meer iets hoeft te missen. Alle powerbanks worden standaard met USB-kabel geleverd.
Waar veel bedrijven alleen powerbanks bedrukken, kijkt Leoprinting verder. Zo vinden we altijd de relatiegeschenken die bij jou en jouw bedrijf passen. Is een powerbank niet helemaal wat je zoekt? Kies dan bijvoorbeeld voor het bedrukken van giveaways als usb-sticksspeakers of slimme kantoor-gadgets. Samen ontwikkelen we een passend promotieplan voor jouw bedrijf. Door onze ruime reclame-ervaring kunnen we je op maat adviseren, wat jouw zakelijke uitdaging ook is. Ben je klaar om de markt te veroveren? Bekijk onze projecten en laat je inspireren!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief