Wijnkisten bedrukken: proost op promotie

Bij een goede fles wijn hoort een passende presentatie. Met wijnkisten bedrukken breng je dankbaarheid klinkend over. Maak een smaakvol relatiegeschenk nóg persoonlijker met bedrukte wijnkisten of bedrukte wijndozen en proost passend op jouw promotie! 

Filters
8 Producten
|
Op maat gemaakt
Kokers bedrukken
Kokers bedrukken
  • Vanaf 500 stuks
  • Volledig rondom bedrukt
Bekijk
Populair
Wijndozen bedrukken
Wijndozen bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Bekijk
Houten Wijnkistje
Houten Wijnkistje
  • Vanaf 25 stuks
Bekijk
Houten wijnkist 1 vaks (750 ml)
Houten wijnkist 1 vaks (750 ml)
  • Vanaf 25 stuks
Bekijk
Houten wijnkist 2 vaks (750 ml)
Houten wijnkist 2 vaks (750 ml)
  • Vanaf 25 stuks
Bekijk
Houten Magnum kist (1500 ml)
Houten Magnum kist (1500 ml)
  • Vanaf 25 stuks
Bekijk
Wijnkoker van karton (750 ml)
Wijnkoker van karton (750 ml)
  • Vanaf 25 stuks
Bekijk
Champagnedozen
Champagnedozen
  • Vanaf 125 stuks
Bekijk
Met een fles wijn maak je elke relatie blij. Vier het einde van een succesvol project, toon jouw dankbaarheid voor een fijne samenwerking of besteed smaakvol aandacht aan de feestdagen. Die goede fles wijn of bubbels verdient een passende verpakking. Leoprinting helpt je bij het persoonlijk maken van dit smakelijke relatiegeschenk. Onze bedrukte wijnkisten zorgen voor een passende presentatie. Laat wijnkisten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf of kies voor gepersonaliseerde wijnkisten en wijnkokers. Maak indruk met een unieke opdruk! Het bedrukken van wijndozen kan al vanaf € 1.14,- (vanaf 125 stuks). 
Proost op jouw promotie met een luxe, sterke geschenkverpakking voor wijn. Je vindt bij Leoprinting verschillende smaken als het om wijndozen en wijnkisten bedrukken gaat. Kies voor een sterke, houten wijnkistjes of stevige gelamineerde wijn- en champagnedozen, die je volledig zelf kunt ontwerpen en zet onze designers aan het werk. Verras je liever met wijn in een tas? Dan zijn de wijntassen met koorden precies wat jij nodig hebt. Alle sprekende verpakkingen zijn volledig naar wens te bedrukken en voorzien van bodem- en omslagversterking. Kies via onze website eenvoudig jouw sprekende verpakking, profiteer van diverse opties voor het ontwerp en vraag direct een vrijblijvende offerte voor bedrukte wijndozen aan. Heb je toch nog vragen over wijndozen bedrukken? Onze promotiespecialisten schenken je graag alle aandacht.
Luxe, stevige wijnkisten zijn het ideale wijngeschenk om gewaardeerde collega’s en goede zakelijke relaties eens flink in het zonnetje te zetten. Leoprinting maakt geven graag nog nét iets specialer. Daarom kun je naast wijnkisten bedrukken de wijnkisten ook laten personaliseren en zelfs graveren. Ben je benieuwd naar onze bedrukte wijnkisten of wil je meer weten over een wijnkist personaliseren? Op onze website geven je verschillende voorbeelden van stijlvol opvallen en stijlvol geven. Schenken met klasse!
Ook als het om wijnkisten bedrukken gaat, telt voor ons alleen de allerbeste kwaliteit. Als promotiespecialist staan we je dan ook bij van goed idee tot zorgeloze bezorging. Ontdek onze ruime collectie van populaire wijnen en champagnes, afkomstig van de beste wijnhuizen. Heerlijke wijnen, uiteraard passend en smaakvol verpakt. Dagelijks werken we hard aan het vernieuwen van ons assortiment, zodat jij indruk maakt bij jouw klanten. Laat bijvoorbeeld wijnverpakkingen bedrukken met een uniek thema of kies voor een origineel cadeaupakket mét een wijnrank. Salute!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief