Soundcloud

Door de wensen en verwachtingen van de klant centraal te zetten gedurende het gehele proces, hebben wij een absolute ‘hit’ afgeleverd op de burelen van Soundcloud.

Company Loyalty
Soundcloud

2-jarig bestaan kantoor Berlijn

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen, bijvoorbeeld bij het vieren van een bedrijfsjubileum. Zo greep SoundCloud het tweejarig bestaan van een kantoor in Duitsland aan om de medewerkers te verrassen met een uniek en persoonlijk relatiegeschenk. Hiermee laat SoundCloud zien dat niet alleen de gebruiker, maar ook het personeel op de eerste plek staat.


Van idee naar 'hit'

Voor het vieren van het tweejarig bestaan van het Berlijnse kantoor van audioplatform SoundCloud zocht het bedrijf naar een passend geschenk voor alle medewerkers. De keuze viel op een gepersonaliseerd notitieboek met logo. Deze tastbare geste werd door ons op maat én binnen budget vormgegeven en ontwikkeld. Door de wensen en verwachtingen van de klant centraal te zetten gedurende het gehele proces, hebben wij een absolute ‘hit’ afgeleverd op de burelen van SoundCloud.


Ook een bedrijfsjubileum te vieren?

Wil je jouw ideeën, mensen, relaties en reclame samenbrengen in een passend promotieplan? Daag ons uit! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.
Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Customer Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief