Rugzakken bedrukken

Functioneel en flexibel. Rugzakken bedrukken als relatiegeschenk is een verrassend veelzijdig promotioneel plan! Onderscheid je met jouw logo en merk op verschillende vlakken en laat klanten en medewerkers jouw zakelijke promotie naar een hoger plan tillen.

Alle Rugzakken bedrukken

Herschel Classic™ rugzak
 • Vanaf 10 stuks
Herschel Retreat™ rugzak
 • Vanaf 10 stuks
Nolan Felt RPET rugzak
 • Vanaf 25 stuks
Nolan rugzak
 • Vanaf 25 stuks
Nolan Recycle RPET rugzak
 • Vanaf 25 stuks
Nolan Canvas rugzak
 • Vanaf 25 stuks
Nolan Picnic RPET rugzak
 • Vanaf 25 stuks
Smart Office & Sport Rugtas
 • Vanaf 10 stuks
VINGA Baltimore trail koelrugzak
 • Vanaf 25 stuks
Bobby Explore rugtas
 • Vanaf 25 stuks
VINGA Hunton rugzak
 • Vanaf 25 stuks
VINGA Parks Koelrugtas Thermo
 • Vanaf 25 stuks
VINGA Baltimore reis rugtas
 • Vanaf 10 stuks
Een goede rugzak wordt intensief gebruikt en gaat vaak jaren mee. Daarmee is rugzakken bedrukken een duurzame oplossing voor relatiegeschenken en weet je zeker dat jouw logo en merk tijdens gebruik keer op keer gezien worden. De volwaardige en comfortabele rugzakken zijn ideaal voor dagelijks gebruik of mee te nemen op een citytrip. Rugzakjes met aanrijgkoorden zijn op hun beurt weer échte promotionele rugzakken. Handig als goodiebag of giveaway tijdens beurzen en events. Ben jij op zoek naar bedrukte rugzakken voor jouw promotie? Bij Leoprinting laat je al rugtasjes bedrukken vanaf € 1.80,- (vanaf 100 stuks).
Alle rugtassen in ons assortiment zijn op veel verschillende manieren te bedrukken met jouw logo of boodschap. En doordat bedrukte rugzakken altijd direct in het oog vallen, gaat jouw promotie rond als een lopend vuurtje. Rugzakken bedrukken is heel simpel. Je bestelt jouw bedrukte rugtassen namelijk direct via onze website. Kies de rugzak die bij jouw promotiewens of evenement past en ontdek direct de bedrukkingsmogelijkheden. Via het handige bestelsysteem kun je jouw promotieproducten helemaal naar wens samenstellen. Is je bestelling klaar? Klik dan op verzenden en je ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte en gratis digitale drukproef van ons. 
Organiseer je een zakelijk evenement of een festival en wil je bezoekers niet met lege handen naar huis laten gaan? Of wil je jouw medewerkers tijden een teamuitje verrassen met een goedgevulde goodiebag voor al hun harde werk? Als het om rugzakken bedrukken gaat, vind je bij Leoprinting een geschikt model voor elke gelegenheid. Van betaalbare, lichte rugzakjes bedrukken tot veilige, stevige en ruime rugtassen bedrukken waar je veilig al je apparatuur in mee kunt nemen: voor ons is geen backpack te gek. Neem nu een kijkje in onze collectie! Staat de rugtas die jij zoekt er toch niet tussen? Geen probleem. Neem contact op met onze promotiespecialisten. Samen bekijken we alle mogelijkheden!
De stijlvolle, maar vooral veilige bedrukte rugzakken in ons assortiment zijn een geschenk waar jouw klanten écht iets aan hebben. Zeker nu we weer vaker op kantoor werken en we ons gehele thuiskantoor weer meenemen, is een rugzakken bedrukken een prima idee. Op de fiets of in de trein, waar gereisd wordt is jouw bedrijf zichtbaar van de partij. En is de werkweek voorbij? Dan schakel je met deze rugzakken net zo makkelijk over op een weekendje weg. Wat jouw budget ook is, met rugtassen bedrukken weet je in elk geval dat je direct investeert in dagelijks opvallen.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief