Tony’s Chocolonely: gek op chocola én mensen

Heerlijke chocola om van te snoepen én om iets van te leren. Tony’s Chocolonely is gek op chocolade en houdt van mensen. De Nederlandse zoetwarenspecialist produceert niet alleen de lekkerste chocoladerepen, maar belangrijker nog: het gaat voorop in de strijd voor een beter leven, voor iedereen.

Filters
5 Producten
|
Tony's Chocolonely Chocoladereep 180 gram
Tony's Chocolonely Chocoladereep 180 gram
  • Vanaf 60 stuks
Bekijk
Populair
Tony's Chocolonely chocoladereep 50 gram
Tony's Chocolonely chocoladereep 50 gram
  • Vanaf 70 stuks
Bekijk
Tony's Chocolonely chocoladeletter S 180 gram
Tony's Chocolonely chocoladeletter S 180 gram
  • Vanaf 60 stuks
Bekijk
Tony's Chocolonely kerstreep
Tony's Chocolonely kerstreep
  • Vanaf 60 stuks
Bekijk
Tony's Chocolonely Paasreep 180 gram
Tony's Chocolonely Paasreep 180 gram
  • Vanaf 60 stuks
Bekijk
De missie van Tony’s Chocolonely is even mooi als uitdagend: werken aan een slaafvrije chocolade-industrie. Ambitieus? Ja. Haalbaar? Zeker. Het bedrijf zet zich vanaf de start in voor het veranderen van de industrie. Door van binnenuit te werken aan verandering, werkt Tony’s Chocolonely aan een eerlijke, gelijke chocoladeketen. Géén onmenselijk lage prijs voor cacao meer – waarmee kinderarbeid en moderne slavernij in de hand worden gewerkt – maar een goede prijs voor boeren. De keten veranderen begint bij het begin. Dat maakt Tony’s Chocolonely chocoladerepen niet alleen waanzinnig lekker, maar vooral waanzinnig betrokken. En bij die missie sluit Leoprinting zich graag aan!
Wil jij met jouw bedrijf in de smaak vallen én tegelijkertijd Tony’s Chocolonely steunen in de missie om moderne slavernij en illegale kinderarbeid uit te bannen? Kies dan voor Tony’s Chocolonely als relatiegeschenk. Wij bieden je een passende reep voor elk moment. Laat jouw bedrijf lekker opvallen en laat Tony’s repen bedrukken met jouw logo of maak feestdagen als Pasen en Kerstmis nog specialer met eerlijke chocoladerepen voor jouw klanten en medewerkers. Kies uit één van de vele bijzondere smaken en verras relaties met een (h)eerlijke traktatie, helemaal in de stijl van jouw bedrijf. Wist je dat je de chocoladerepen ook kunt personaliseren? De wikkel kun je helemaal naar wens bedrukken. Zo geniet iedereen oprecht van jouw zakelijke boodschap.
Net als Tony’s Chocolonely zet Leoprinting zich in voor een betere wereld voor mens en milieu. Het spreekt dan ook voor zich dat Tony’s Chocolonely chocoladerepen niet in ons aanbod van relatiegeschenken mogen ontbreken. Deze samenwerking is slecht een voorbeeld van de duurzame en verantwoorde ambitie die wij als bedrijf hebben. Wil jij werk maken van zakelijk opvallen én een duidelijke boodschap verspreiden met jouw relatiegeschenken? Kijk dan zeker eens bij de praktische, leuke, handige en unieke duurzame relatiegeschenken in ons assortiment. Meer weten? Neem dan contact op met onze promotiespecialisten en ontdek alle mogelijkheden! 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief