Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor verjaardagen, geboortes en onboarding van nieuwe collega’s.

Company Loyalty
Miele

Feestelijke gelegenheden

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. Zo zocht Miele naar een betrokken oplossing om personeel in het zonnetje te zetten bij feestelijke gelegenheden en zich écht welkom en gewaardeerd te laten voelen bij het bedrijf. Met een uniek personeelspakket vergroot Miele de loyaliteit van haar werknemers.


Bij Miele voel je je thuis

Met Miele, één van de meest vooruitstrevende fabrikanten van huishoudelijke apparatuur, voel je je thuis. Dat geldt voor de hoogwaardige en innovatieve apparaten van het merk, maar ook voor de mensen achter de schermen die dagelijks werken aan comfortabel wonen en leven. Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor verjaardagen, geboortes en onboarding van nieuwe collega’s. Met recht een warm welkom.


Hoe laat jij je waardering blijken?

Wil je jouw mensen en relaties ook laten weten dat je hen waardeert? Of wil je jouw ideeën samenbrengen in een passend promotieplan? Daag ons uit! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Customer Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief