IKEA

Stijlvol betaalbaar wonen, klaar om te leven. Daar draait de campagne ‘Get ready for life’ om. Maximaal genieten van je eigen thuis. Opgeruimd, opgefrist en uitgeslapen, klaar om maximaal te genieten van het leven. IKEA maakt woondromen waar.

Customer Loyalty
IKEA

‘Get ready for life’

Dagelijks inspireren. Wáár je ook woont. Want voor IKEA is geen enkel huis te groot of te klein. Elke woning kan een thuis worden. Hoeveel spullen, kleding en apparaten je ook hebt, IKEA geeft je de ruimte om te leven. In de campagne ‘Get ready for life’ staat de indeling van het huis centraal. Thuis is waar je je veilig voelt, waar je helemaal jezelf kunt zijn. De plek waar we ons opladen en in balans komen. De plek waar we ons klaarmaken voor weer een dag het beste uit jezelf halen.


Een nieuw hoofdstuk in jouw leven

IKEA geeft je de inspiratie, ideeën én oplossingen voor georganiseerd, comfortabel en ontspannen wonen en leven. Een betere nachtrust, orde en overzicht en functionele oplossingen voor de badkamer; ‘Get ready for life’ geeft je energie. Leoprinting voelde zich helemaal thuis bij IKEA en hielp dan ook graag een handje mee. Voor IKEA ontwikkelden wij notitieblokken-op-maat, helemaal in lijn met de campagne. Voor het noteren van jouw perfecte interieurlijstje, het schetsen van je ideale leefruimte of voor het schrijven van een nieuw hoofdstuk in jouw leven.


Dagelijks inspireren wij jouw klanten

Een relatiegeschenk of een giveaway is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief