Ringband notitieboekjes bedrukken

Ringband notitieboekjes bedrukken betekent praktische promotie. Breng jouw bedrijf blijvend onder de aandacht met dit tijdloze relatiegeschenk. 

Alle Ringband notitieboekjes bedrukken

Het maken van notities tijdens een belangrijke vergadering, een pocket-size notitieboekje voor het opschrijven van nieuwe ideeën en een onmisbaar kantoorartikel op elk bureau. Waar gewerkt wordt, wordt geschreven. Met ringband notitieboekjes bedrukken grijpen jouw relaties, klanten, bezoekers en medewerkers nooit mis op het moment dat zij informatie willen opschrijven of onthouden. Deze giveaway is een klein aandenken van grote waarde. Voor de ontvangers, maar vooral voor jouw bedrijf. Notitieboeken met ringband zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten (A4, A5, A6) en desgewenst op maat te ontwikkelen.
De perfecte promotie van jouw bedrijf is maatwerk. Daarom biedt Leoprinting je naast een ruime productkeuze alle opties voor ringband notitieboekjes bedrukken. Hoe jouw ideale relatiegeschenk of kantoorartikel er ook uitziet, wij maken het waar. De ringband notitieboeken in onze collectie zijn verkrijgbaar in vrijwel elk formaat en in tot wel drie kleuren te bedrukken. Daarnaast kun je kiezen voor een digitale full-colour bedrukking, een unieke blindpreeg bedrukking of een diepdruk voor jouw notitieboeken.
Notitieboekjes met ringband vind je bij Leoprinting in diverse designs en variaties. Kies je voor hardcover-kaft of past softcover beter bij jouw zakelijke boodschap? En wil je de notitieboeken enkel- of dubbelzijdig bedrukken? Wij geven je alle opties voor het vormgeven van het relatiegeschenk dat bij jou en jouw bedrijf past. Geef online eenvoudig jouw voorkeuren door en onze grafische designers sturen je zo snel mogelijk een gratis digitaal ontwerp toe. WIl je meer informatie over ringband notitieboekjes bedrukken of ben je benieuwd naar onze unieke - én volledige - kijk op creatie en communicatie? Neem dan contact op met één van onze marketingspecialisten.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief