Verpakkingen op maat bedrukken

Ben je op zoek naar een indrukwekkende verpakking waarbij jou wensen en doelstellingen volledig tot uiting komen of weet je nog nog niet exact hoe een uw verpakking eruit moet zien? Wij ontwikkelen ieder type verpakking, onderscheidend en uniek doordat deze volledig op maat kan worden gemaakt.


Advies van onze Verpakkingsspecialist

Samen met onze Packaging Engineer tillen we jouw product naar een hoger niveau en laten we de ontvanger verassen met een unieke beleving. Hierbij wordt je volledig ontzorgd tijdens het gehele proces. Door jarenlange ervaring hebben wij diepgaande en brede kennis van verpakkingen, daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van presentatieoplossingen van karton. 


Speciale vouwrichtingen, verschillende materialen, luxe afwerkingen of een inlay voor de inhoud? Door de vele projecten die we reeds hebben gerealiseerd met op maat gemaakte verpakkingen kunnen we iedere wens waarmaken.


customboxes1

Beschermen, informeren en presenteren

Belangrijk is om na te gaan wat het doel van de verpakking is. Naast het type verpakking zoals een cadeau- verzend of vouwverpakking is de uitstraling een belangrijk element. Van moderne magneetdozen met een inlay, verzendoplossingen om producten te beschermen of vouwdoosjes met gedetailleerde informatie voor de farmacie of food industrie. Leoprinting kan elk soort verpakking ontwikkelen. 


Onze werkwijze: van idee tot verpakking

Nadat we de wensen en behoeften in kaart hebben gebracht van jouw ideale verpakking worden diverse voorstellen uitgewerkt. Hierbij geeft onze Verpakkingsspecialist advies over materialen en druktechnieken en wordt je ondersteunt op gebied van grafische ondersteuning.


Wij luisteren naar de wensen en uitstraling die de verpakking dient te krijgen. Wil je meer weten of eens sparren met onze Verpakkingsspecialist? Neem contact met ons op!Duurzame trends voor presentatieoplossingen

De duurzaamheidsgedachte met verpakkingen komt steeds meer en meer voor. Een van trends op dit gebied is Design for reuse, oftewel een duurzame verpakkingen ontwikkelen dat een tweede leven krijgt. 


Bij moderne verpakkingen wordt daarom veelal gebruik gemaakt van Shift to mono-materials, het voorkomen van kunststof materialen zoals vensters of geïntegreerde handgrepen. 


Daarnaast zijn verpakkingen van gerecyclede materialen zoals plain and pure bruin golfkarten met een minimalistische opdruk steeds meer de standaard. Door meegedrukte keurmerken en associatie met duurzaamheid zijn consumenten hiervoor bereid een extra bedrag te betalen als dit type verpakking kan gelden als een cadeauverpakking. Deze verpakking wordt in veel gevallen hergebruikt om bijvoorbeeld zelf een cadeautje in weg te geven.

boxes_02

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief