VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor, zodat trouwe lezers en fashionista’s weten wat er speelt in de wereld van de mode. Nu heeft Vogue iets nieuws waardoor je ook zelf altijd up-to-date bent en blijft.

Brand Ambassador
VOGUE

Before it’s in fashion, it’s in Vogue


Before it’s in fashion, it’s in Vogue. Deze lijfspreuk gaat na ruim honderd jaar Vogue nog steeds op. Vanaf 2012 tot 2021 was er ook een geheel Nederlandse uitgave van het magazine. Net zo exclusief, net zo up-to-date en boordevol modetrends, beautytips en lifestyle-inspiratie. Om de Vogue-vibe te versterken, schakelde het magazine Leoprinting in. Want waarom zou je Vogue één keer per maand verslinden, als je Vogue ook elke dag met je mee kunt dragen?


Plannen in perfectie


In samenwerking met Vogue ontwikkelde Leoprinting de Vogue Planner. Deze tijdloze planner is elk moment van het jaar te gebruiken dankzij de non-dated layout, to-do-lijsten en doelen voor elke maand. Daarnaast is aan de binnenzijde ruimte voor foto's die rechtstreeks uit alle magazines komen. Zo krijgt de planner het authentieke Vogue-gevoel. Om de planner een milieuvriendelijke uitstraling mee te geven, is na vele mogelijkheden te hebben besproken gekozen voor een gepersonaliseerde linnen omslag in natuurlijke kleuren.


Jouw eigen planner maken?


Wil jij net als VOGUE en vele andere merken ook jouw eigen planner uitgeven? En ben je benieuwd wat er bij de ontwikkeling van een fysieke planner komt kijken? Je leest er alles over in deze blog. Of neem contact op met onze specialisten via +31 72 711 2998 of contact@leoprinting.com, we denken graag vrijblijvend met je mee. 


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief