Je komt ze overal en altijd tegen en je kunt er niet genoeg van hebben. Zelfklevende memoblokken zijn onmisbaar in ons dagelijks doen en laten. Van het opschrijven van de beste ideeën tijdens inspirerende brainstormsessies tot het noteren van een belangrijke boodschap; met een memoblokje op je bureau of in je tas, mis je geen afspraak meer. Wil je jouw bedrijf overal op zien duiken? Laat dan memoblokken bedrukken en spring altijd in het oog.
Leoprinting biedt een ruim assortiment zelfklevende memoblokjes voor elke boodschap. Handig voor in de horeca, een must-have voor op kantoor of gewoon een leuke giveaway, die altijd van pas komt. Door bedrukte memoblokken aan relaties, bezoekers en klanten te schenken werk je aan promotie die blijft plakken. Bij Leoprinting kun je memoblokken bedrukken met jouw bedrijfslogo, adresgegevens, een unieke afbeelding of zakelijke boodschap in elke vorm, stijl en afmeting – van uniek exemplaar tot opvallend onderdeel van een nieuwe campagne.
In ons assortiment van bedrukte memoblokjes speelt de complete collectie van Memomind uiteraard een hoofdrol. Heb je specifieke wensen voor onderscheidende promotie van jouw bedrijf of evenement? Ook dan zorgen we ervoor dat mensen jouw naam onthouden. Van bedrukte memoblokken in een eigen vorm tot memoblokken bedrukken met omslag; bij Leoprinting vind je altijd de reclamemaker die bij jouw plannen past. Dat geven we je op een briefje. Benieuwd hoe wij werk maken van jouw promotie? Neem dan een kijkje bij onze projecten en laat je inspireren door onze maatoplossingen en geslaagde campagnes.
Memoblokken bedrukken is slechts een klein onderdeel van onze totaalaanpak voor het moderne kantoor. Want naast bedrukte memoblokjes en unieke schrijfwaren bedrukken, is Leoprinting de one-stop-shop voor alle essentiële kantoorartikelen en kantooraccessoires. Van agenda’s en kalenders tot schrijfblokken en muismatten – wij voeren jouw huisstijl door tot in het kleinste detail. Leuk om weg te geven en handig om zelf bij de hand te hebben. Wil je meer weten over onze passie voor promotie? Onze specialisten doen graag een boekje open.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief