Relatiegeschenken voor Pasen: heerlijk origineel!

Verras jouw relaties en personeel met een smaakvolle attentie voor Pasen. Met de originele relatiegeschenken voor Pasen van Leoprinting valt jouw bedrijf altijd in de smaak. Ontdek hoe jij met deze feestelijke giveaways vele harten verovert. Zakelijke promotie om van te smullen!

Alle Relatiegeschenken Pasen

Niet beschikbaar

Uitverkocht

Luxe Paasbonbons 5 stuks
  • Vanaf 30 stuks
Luxe Paasbonbons 10 stuks
  • Vanaf 30 stuks
Chocolade Paaskuiken
  • Vanaf 25 stuks
Mini Zakje Paaseitjes met logo
  • Vanaf 250 stuks

Uitverkocht

Chocolade Paashaas met logo
  • Vanaf 20 stuks

Uitverkocht

Paaseitjes met logo | 5 stuks
  • Vanaf 50 stuks
Paaseitjes met logo | 15 stuks
  • Vanaf 50 stuks

Paasgeschenken bestellen bij Leoprinting

Passie voor creatie
Leoprinting heeft passie voor creatie. Van idee tot ontwerp maken wij werk van passende promotie. Samen bouwen we aan jouw merk, product en boodschap en versterken we relaties. Maak kennis met onze promotiespecialisten en unieke kijk op creëren en opvallen.
Laat je inspireren
Bij Leoprinting vind je een ongeëvenaard aanbod aan inspirerende relatiegeschenken. Ontdek de veelzijdige en handige artikelen voor op kantoor of pak uit met handige gadgets en laat jouw merk echt opvallen. Op de zaak én onderweg, met Leoprinting wordt jouw boodschap gezien en gewaardeerd. Ontdek hoe wij jouw relatiegeschenken persoonlijk én onvergetelijk maken.
Druk met kwaliteit
Leoprinting biedt een ruim aanbod aan leuke, originele paasgeschenken, die je kunt bedrukken met het logo of in de huisstijl van jouw bedrijf. Onze druktechnieken zijn modern, innovatief en garanderen de beste kwaliteit. Bij Leoprinting kan je alle soorten relatiegeschenken voor Pasen bedrukken, volledig op maat van jouw bedrijf en product.
Pasen is bij uitstek een prachtig moment om zakelijk op te vallen bij collega’s, relaties en personeel. De start van de lente, een lekker lang weekend en gezellige brunches met de familie of collega’s onder elkaar; als bedrijf kun je met de juiste relatiegeschenken Pasen nog leuker - en lekkerder - maken. Breng jouw bedrijf, naam en logo onder de aandacht en laat ontvangers genieten van heerlijke paasgeschenken van chocolade of vier de lente met groeipapier of zaadzakjes bedrukken voor een kleurrijke én duurzame boodschap. Want Leoprinting is niet alleen voor de liefhebbers van lekkers, ook voor een duurzame boodschap ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment!
Het gaat er lang niet altijd om wat je geeft, juist het moment waarop je aan jouw relaties, klanten, bezoekers en personeel denkt kan het verschil maken. En Pasen ís zo’n moment. Bij Leoprinting kies je uit een groot aanbod aan originele relatiegeschenken voor Pasen. Om te verrassen en te verblijden. Want wie wordt er nu niet happy van een smakelijke traktatie? Paaseitjes als relatiegeschenk zijn net als de vele andere paasgeschenken in ons assortiment de perfecte manier om het voorjaar ‘smikkelend’ in te luiden. En dat voor een perfect prijsje. Een paaseieren relatiegeschenk laat je namelijk al bedrukken én verpakken vanaf € 1.62,- (vanaf 250 stuks)!
Zoals je merkt maken wij van Pasen een echt feestje. Op kantoor én thuis. Want ook voor de bezorging van relatiegeschenken voor Pasen ben je bij ons aan het goede adres. Alle overheerlijke paasgeschenken kunnen verpakt en verzonden worden in een gepersonaliseerde geschenkverpakking. Zo weet je zeker dat jouw paasattentie goed ontvangen wordt. Stop het paasgeschenk waarmee jij relaties of medewerkers wilt verrassen in jouw paasmandje en rond jouw bestelling eenvoudig online af. Profiteer van talloze opties om jouw relatiegeschenk helemaal op maat te maken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een digitale drukproef. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief