Moods® Zaadbommetjes in doosje (1 stuk)

 Product samenstellen
Vanaf € 1,20
1.
Bedrukking wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een uniek 'groen' presentje waar de ontvanger nog lang plezier van gaat beleven. Dit handzame presentje met 1 zaadbommetje is eenvoudig uit te delen tijdens evenementen of in te zetten als bedankje en is volledig naar wens personaliseren om jouw boodschap op een duurzame en groene manier over te brengen. 


 • Inhoud 1 ecologisch zaadbommetje
 • Gemaakt van ecologische grondstoffen zoals aarde, zaden, klei en papier
 • Formaat 4 x 4 cm 
 • Ideale zaaitijd: maart t/m juli
 • Houdbaarheid 2 jaar 


Help vlinders, bijen én jezelf!
Met de ecologische zaad ’bommetjes’ van Moods® creëer je een ware bloemenzee en voedselparadijs voor bijen en vlinders. Gooi de zaadbommetjes overal waar je maar bloemen wilt; in de tuin, op het balkon of een braakliggend stukje grond, wacht op de regen (of gebruik een gieter) en na een paar weken genieten jij, de bij en de vlinders van de meest kleurrijke bloemen! 

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief