Een chocoladeletter is pas af als je er een persoonlijke touch aan geeft. Welke relaties, medewerkers of bezoekers verras jij met een unieke gepersonaliseerde chocoladeletter met logo? Bezorgd op een locatie of verstuurd naar individuele adressen. 

Filters
1 Producten
|
Tony's Chocolonely chocoladeletter S 180 gram
Tony's Chocolonely chocoladeletter S 180 gram
  • Vanaf 60 stuks
Bekijk
Lekker reclame maken, dat doe je met chocoladeletters met logo bedrukken. Trakteer relaties, bezoekers en medewerkers op heerlijk snoepgoed, helemaal in de stijl van jouw bedrijf en maak mensen blij! Ben jij op zoek naar een smakelijke surprise voor de feestdagen – of gewoon omdat het kan? De chocoladeletters van Leoprinting vallen, net als jouw bedrijf, letterlijk in de smaak. Ontdek onze originele en feestelijke oplossingen voor chocoladeletters bedrukken en deel uit!
Om het je nog makkelijker te maken kunnen we deze attenties naar één of meerdere adressen versturen aan de hand van een adressenlijst. Zo weet je zeker dat al jouw klanten en medewerkers – ook de collega’s die vanuit huis werken – een chocoladeletter in de brievenbus vinden. Een leuke manier om in contact te blijven en als bedrijf jouw waardering te tonen. Wil je meer weten over de mogelijkheden en ook chocoladeletters met logo laten bedrukken? Onze promotiespecialisten vertellen je graag hoe wij werk maken van een lekker stukje reclame voor jouw bedrijf of merk.
In het assortiment van Leoprinting vind je chocoladeletters in alle smaken. Of je nu van melkchocolade of pure promotie houdt, wij hebben voor elke reclamewens een zoethoudertje. Laat jouw luxe chocoladeletters bedrukken in een bijpassende sleeve of kies voor een verpakking met persoonlijke boodschap, geheel in de huisstijl van jouw bedrijf. Van gedecoreerde chocoladeletters met logo voor een echte smaaksensatie tot snoepgoed met een ingekleurd logo; Leoprinting bijt zich vast in jouw bedrijfspromotie.
Nieuw in het assortiment van Leoprinting zijn de chocoladeverrassingen van HappyTruffel. Chocolade, maar dan nét anders – én lekkerder! De gepersonaliseerde, hippe en vrolijke chocoladetruffels zorgen altijd voor een geluksmoment, bomvol smaak. Trakteer relaties en medewerkers op de kleurrijke, ambachtelijk gemaakte lekkernijen met unieke smaken als stroopwafel, framboos en zelfs prosecco! Natuurlijk kun je net als chocoladeletters met logo ook alle truffels van HappyTruffel met logo bedrukken en door Leoprinting per adres laten verzenden. Speciaal voor de feestdagen bestel je de truffels nu óók in Sinterklaas-stijl.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief