Verzending per adres

Verzending per adres, overal ter wereld

Wil jij relatiegeschenken per adres verzenden naar jouw klanten, relaties en personeel? Met de optie voor verzending per adres van Leoprinting heb jij geen omkijken naar het uitdelen en verspreiden van jouw promotionele producten. Voor een klein bedrag nemen wij het verzend- en bezorgproces voor je uit handen. Wereldse promotie van concept tot verzenden, dat is het totaalpakket van Leoprinting. 


Ontdek onze opties voor verzenden

Het per post versturen of laten bezorgen van relatiegeschenken is maatwerk. Daarom biedt Leoprinting voor het verzenden van jouw promotionele producten Leoprinting verschillende opties:


  • Laat jouw relatiegeschenken of promotionele producten versturen naar één adres en overhandig of verspreid de promotieproducten zelf onder je werknemers, relaties of tijdens een evenement

  • Heb je liever dat we het complete plaatje voor je uit handen nemen? We kunnen jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotionele producten ook versturen naar alle individuele ontvangers. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een door jou aangeleverde adressenlijst.

customboxes1

Passende en pakkende verzendverpakkingen
Naast een enorm aanbod aan relatiegeschenken, beschikt Leoprinting tevens uit een ruim assortiment aan verzendverpakkingen. Ontdek onze (maatwerk)oplossingen voor verzenden, zoals bedrukte verpakkingen, luxe geschenkdozen of laat tassen bedrukken met de boodschap of het logo van jouw bedrijf. 

Het spreekt voor zich dat wij met de grootst mogelijk zorg omgaan met persoonsgegevens. Na het afronden van jouw bestelling, worden alle persoonlijke gegevens uit onze systemen verwijderd.

 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief