Als er iets is wat we geleerd hebben van de coronacrisis, is het wel dat persoonlijke verzorging en hygiëne belangrijker is dan ooit. Zeker op kantoor en in openbare gelegenheden, plekken waar veel mensen samenkomen, moeten we extra alert zijn. Bij Leoprinting vind je een ruime keuze uit de absolute must-haves voor een schone zaak: tissues en papieren zakdoekjes. Van snotneus tot niesbui; laat tissueboxen bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf en bied klanten een helpende hygiënische hand.
Het gebruik van tissues is de verantwoorde manier voor het drogen van handen of het snuiten van de neus. In vergelijking met bijvoorbeeld handdrogers op het toilet of een gemeenschappelijke handdoek, zijn tissues een verantwoord alternatief. De papieren doekjes zijn voor eenmalig gebruik, waardoor voorkomen wordt dat een voorjaarsgriepje of herfstverkoudheid vrij spel krijgt en snel om zich heen grijpt. Wil jij met jouw bedrijf een doekje voor het snotteren bieden en het verspreiden van bacteriën tegengaan? Kies dan voor tissueboxen bedrukken. Voor je het weet duikt het logo van jouw bedrijf op elk bureau op.
Leoprinting heeft een neusje voor de promotie van jouw bedrijf. In ons assortiment vind je bedrukte tissueboxen voor elke gelegenheid. Van handige bedrukte zakdoekjes voor onderweg tot tissueboxen bedrukken met een passende print; onze creativiteit kent geen grenzen. Of je nu op zoek bent naar papieren zakdoekjes voor op kantoor, in een restaurant of tijdens een evenement; met onze tissueboxen schud je iedereen de schone hand. Onze designers en marketingspecialisten halen hun neus nergens voor op en vinden altijd een passende maatoplossing. Laat je inspireren door onze projecten en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.
Met Leoprinting ben je verzekerd van een schone, hygiënische werkomgeving. Naast bedrukte tissueboxen vind je in ons assortiment namelijk een groot aanbod aan diverse verzorgingsproducten. Houd handen schoon met antibacteriële gel, laat mondkapjes bedrukken met het logo van jouw bedrijf en zorg ervoor dat bezoekers voldoende afstand houden. Met Leoprinting ga je veilig naar en aan het werk. Wil je meer informatie over tissueboxen bedrukken? Of ben je benieuwd naar onze unieke oplossingen voor verantwoord werken en ondernemen? We helpen je graag verder. Jouw bescherming, is onze zorg.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief