Hanger Tissuebox bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 190 x 115 x 35 mm - 50 tissues
Bedrukking verpakking 1 kleur
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een originele premium? Laat dan eens een hanger tissuebox bedrukken. Niet alleen biedt u uw klanten of relaties een handige doos met tissues, ze kunnen deze ook nog eens ophangen waar ze willen! Aan een deurklink, haak in de muur of aan de kapstok: overal geniet uw bedrijf optimale zichtbaarheid. Kies dus voor een hanger tissuebox als give-away en zet uw bedrijf in de schijnwerpers!

Keuze uit twee variaties
Onze hanger tissuebox komt in twee standaard ontwerpen: een plat design met 50 tissues, en een groter driehoekig design met 80 tissues. Beide opties bieden een groot bedrukbaar oppervlak, waar uw huisstijl uitstekend op tot zijn recht komt. Vindt u een tissuebox een leuk idee, maar is een hanger niet helemaal wat u zocht? Bekijk dan het volledige aanbod tissueboxen. En wilt u een tissuebox op maat laten maken? Ook dat is geen probleem bij Leoprinting.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Bent u benieuwd geworden naar de prijzen van een gepersonaliseerde premium voor uw bedrijf? Enthousiast over het idee van een hanger tissuebox met uw naam erop? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan. Kies uw favoriete variant van onze hanger tissuebox, geef de beoogde oplage en het gewenste aantal kleuren aan en verstuur uw aanvraag. Binnen 24 uur hebt een uitgebreide offerte van ons terug. En wilt u advies over een gepast ontwerp voor uw tissuebox? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief