België keert stap voor stap terug naar het leven voor de coronacrisis. Steeds meer winkels openen hun deuren, bureaus op kantoren worden weer bezet en ook mogen we weer ontspannen, sporten en recreëren. Maar, voorzichtigheid en zorg voor elkaar is geboden om het COVID-19-virus niet opnieuw te doen laten opwaaien. Hoe zorg jij er als werkgever voor dat jouw werknemers veilig naar kantoor kunnen reizen en verantwoord kunnen werken? Met Leoprinting bereid jij jouw bedrijf en medewerkers voor op werken in de nieuwe 1,5-metersamenleving. Op de zaak en op locatie.
Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkplek. Leoprinting beschikt over een ruim aanbod aan mondkapjes voor veilig samenwerken op kantoor. In het assortiment vind je zowel medische, als niet-medische mondmaskers voor elke vorm van bescherming in een corona-proof werkomgeving. Met de terugkeer op de zaak, komt ook het woon- werkverkeer weer op gang. Vanaf 1 juni hervat het openbaar vervoer de normale dienstregeling. Naast een maximale bezetting van veertig procent, zijn reizigers verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen. Wij leveren mondkapjes zonder bedrukking, verpakt in doosjes van vijftig stuks. Houd jouw personeel gezond en bescherm de mond.
Als er iets is dat we geleerd hebben van COVID-19 is het wel dat handen wassen nog veel belangrijker is dan we al wisten. Handen zijn een voorname verspreider van ziekteverwekkers. Door regelmatig je handen te wassen met water en zeep, verklein je de kans op besmetting. Leoprinting houd jouw kantoor- en werkomgeving smetteloos met antibacteriële gels en diverse producten voor handreiniging. Deze producten kun je eenvoudig laten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf. Om uit te delen als verantwoorde giveaway of om jouw personeel of klanten altijd en overal de handen te laten ontsmetten – met of zonder water.
Communicatie is cruciaal nu we steeds meer en vaker de deur uitgaan. Wil je klanten veilig laten winkelen of ontvangen en informeren over de COVID-19-maatregelen die getroffen zijn binnen jouw bedrijf? Leoprinting helpt je bij het delen van belangrijke gezondheids- en veiligheidsinformatie. Ontwerp vloerstickers, waarschuwingsborden, posters en spandoeken om ervoor te zorgen dat jouw veiligheidsboodschap gezien wordt. Zo houden we afstand, maar komen we toch tot elkaar.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief