Toren Tissuebox bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 55 x 60 x 200 mm - 50 tissues
Bedrukking verpakking Full colour
Aantal 1000 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
250 Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Laat u een toren tissuebox bedrukken, dan kiest voor een voordelige premium die zeker in het oog springt. Uw logo of reclametekst ‘torent’ tussen alle andere kantoorartikelen uit! Omdat deze tissueboxen maar liefst 20 cm hoog zijn, bieden ze een enorm bedrukbaar oppervlak. En laten we wel zijn, iedereen gebruikt wel eens een tissue. Iedereen in de ruimte komt zo dus in aanraking met uw bedrijf. Grijp deze kans en zet uw bedrijf op de kaart met een toren tissuebox van Leoprinting!

Verrassend promotiemateriaal voor ieder bedrijf
Naast toren tissueboxen bedrukken we bij Leoprinting de meest uiteenlopende promotieartikelen. U kunt altijd op onze website terecht voor innovatieve producten die uw boodschap op een verrassende manier communiceren. De leukste ideetjes voor uw eigen, unieke give-aways, die precies aansluiten bij de stijl van uw bedrijf. Kies uit de mooiste schrijfwaren, of uit handige premiums zoals tissueboxen. Is een toren tissuebox niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan al onze tissueboxen en kies uw favoriet!

Wij helpen u uw tissuebox ontwerpen
Kiest u voor een toren tissuebox als promotiemateriaal, dan helpen wij u graag het maximale uit dit product te halen. Wij denken graag met u mee over het grafische ontwerp dat uw bedrijf het beste uit de verf laat komen. We weten hoe belangrijk het is om u te onderscheiden in de huidige markt! Geef ons uw ideeën over de ideale give-away, dan komen we altijd tot het perfecte promotiemateriaal. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief