Auto of vrachtwagen tissuebox bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat Truck
Bedrukking verpakking 1 kleur
Aantal 1000 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
250 Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Bij Leoprinting kunt u nu ook maatwerk tissueboxen laten bedrukken. In overleg met u maken we graag een ontwerp dat perfect aansluit bij wat uw bedrijf wil uitdragen! Denk verder dan de standaard tissueboxen en profileer uzelf als organisatie. Met een maatwerk tissuebox zorgt u altijd voor een leuke binnenkomer. U verrast elke relatie met een premium waar ze écht iets aan hebben. Laat dus ook eens maatwerk tissueboxen bedrukken bij Leoprinting en zie wat het voor uw bedrijf kan doen!


 • 50 tissues per auto, bus of vrachtwagen
 • 2-laags tissues van 200 x 200 mm
 • Formaat afhankelijk van modelkeuze

Al jaren de leukste ontwerpen voor tissueboxen
Op zoek naar leuke ideetjes voor maatwerk tissueboxen? Leoprinting deelt graag met u wat we de afgelopen jaren voor andere klanten hebben mogen bedrukken. In onze voorbeelden vindt u altijd voldoende inspiratie voor uw eigen, unieke ontwerp. En komt u er niet uit, of wilt u uw handen niet branden aan het ontwerpen van een tissuebox? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij zijn echte professionals op het gebied van bedrukken en helpen u graag aan een uniek design.

Ontdek hoe voordelig een premium op maat kan zijn
Interesse in een maatwerk tissuebox van Leoprinting? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Binnen 24 uur kunnen we u meer vertellen over de kosten van uw specifieke aanvraag. En zijn er onduidelijkheden, dan neemt ons verkoopteam uiteraard contact met u op om uw ideale product te bespreken. Samen komen we altijd tot de perfecte, unieke tissuebox voor uw bedrijf!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief