Kubus Tissuebox bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Kubus tissuebox bedrukken
Zoekt u een betaalbaar en toch origineel presentje voor uw relaties? Laat dan eens een kubus tissuebox bedrukken met uw logo of reclame-uiting. Een simpel, maar toch verrassend cadeau dat iedereen kan gebruiken! Een kubus tissuebox leent zich uitstekend voor allerlei reclame-bedrukkingen: het te bedrukken oppervlak is vaak groter dan een pagina op A4-formaat. Op elke zijde kunt u uw bedrijf van een andere kant laten zien!


 • Kubus 100 x 100 x 100 mm - 50 stuks
 • Kubus 110 x 110 x 120 mm - 75 stuks
 • Kubus 120 x 120 x 120 mm - 100 stuks 
 • 2-laags tissues 

Tissueboxen in diverse vormen en ontwerpen
Bent u op zoek naar een tissuebox in een bijzondere vorm? Bij Leoprinting hebben we naast kubussen ook andere vormen tissueboxen, die misschien wel beter bij uw bedrijf passen. Denk maar eens aan een tissuebox in de vorm van een container, of in de vorm van een huis! Voor elk bedrijf is er een leuk ontwerp te bedenken. Wij voorzien u graag van advies!

Vakkundige bedrukkingen tegen lage prijzen
Laat u kubus tissueboxen bedrukken bij Leoprinting, dan profiteert u automatisch van onze topkwaliteit bedrukkingen. En u betaalt nooit teveel! Bij ons betaalt u niet voor instelkosten, en ook de bezorgkosten zijn volledig voor onze rekening. 

Meer weten over kubus tissueboxen laten bedrukken?
Interesse in het laten bedrukken van kubus tissueboxen? Neem vandaag nog contact op met de professionals van Leoprinting. In overleg stellen we graag een offerte voor u op. We laten uw logo of andere reclame-uiting altijd optimaal uitkomen op onze producten: kies voor kwaliteit, kies voor Leoprinting!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief