Globe Tissuebox bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 140 x 140 x 140 mm, 100
Bedrukking verpakking 1 kleur
Aantal 1000 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
250 Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een globe tissuebox is een leuke variatie op de bekende standaard tissuebox. Ook deze premiums kunt u nu voordelig laten bedrukken bij Leoprinting! Wij hebben een brede keuze in verrassende tissueboxen voor u: zo kunt u naast globe tissueboxen ook kiezen uit dozen in de vorm van een huis, een piramide of een deurhanger. En zit uw ontwerp er niet bij? Bij Leoprinting maken we ook tissueboxen voor u op maat! In overleg is eigenlijk ieder ontwerp mogelijk.

Een voordelig premium die iedereen gebruikt
Iedereen heeft wel eens een tissue nodig. Daarom zijn onze globe tissueboxen zulke gewilde relatiegeschenken! Het bedrukken van deze tissueboxen is altijd een slimme investering: omdat dozen met tissues relatief lang meegaan, staat uw bedrijf langere tijd in de belangstelling. En een globe tissuebox misstaat in geen enkele omgeving! In een winkel, op kantoor, in een hotellobby of in een wachtkamer: met een globe tissuebox garandeert u optimale zichtbaarheid voor uw organisatie.

Uw eigen tissueboxen laten bedrukken?
Bent u enthousiast geworden van de mogelijkheden die deze premium voor uw bedrijf biedt? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe voordelig Leoprinting deze tissueboxen voor u kan bedrukken. Een offerte aanvragen verplicht u tot niets. Indien gewenst adviseren wij u over een grafisch ontwerp waarmee uw logo of tekst optimaal uit de verf komt. Wij helpen u graag de perfecte globe tissuebox te ontwerpen, en bedrukken ze in korte tijd voor u!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief