Softcover Memomind Set van Graspapier

 Product samenstellen
1.
Bedrukking omslag wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Ontdek de nieuwe duurzame Memomind serie van graspapier. Dit papier is gemaakt van grasvezels (tot 40% inhoud) en FSC® gecertificeerde materialen. Een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal, dankzij een aanzienlijk lager water- en energieverbruik in vergelijking met primaire vezels. Gepersonaliseerd met jouw logo of reclameboodschap voor een duurzame uitstraling.


Is het zelfklevende graspapier helemaal gebruikt? Plant dan de omslag van groeipapier (ook wel zaadpapier genoemd) onder een laagje aarde en zie het tot bloei komen!


 • Gemaakt van grasvezels (tot 40% inhoud) en FSC® gecertificeerde materialen
 • Formaat 72 x 100 mm
 • Formaat memoblokken 72 x 100 en 48 x 72 mm
 • Zelfklevende memoblokken van graspapier (90 grs.) 
 • Omslag van handgemaakt groeipapier (180 grs.) 
 • Met zaden van kamille, mathiola en madeliefjes
 • Inclusief 3 kleuren pagemarkers 20 x 50 mm 

Om onze verantwoordelijkheid voor het milieu te versterken, maken we gebruik van biologische inkten op basis van plantaardige oliën, die de hoogste kwaliteits- en prestatienormen garandeert. Alle zaden die we gebruiken zijn rijk aan nectar en stuifmeel, wat goed is voor bijen, vlinders en bestuivende insecten.

Bekijk hier de de instructievideo hoe groeipapier tot bloei komt.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief