Zelfklevende Memomind bedrukken

Populair

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Vanaf € 0,14 per stuk
Formaat 75 x 75 mm
Papier kleur Wit
Stel je product verder samen
Sluiten
Aantal vellen 50
Bevestig keuzes
Aantal vellen 50 wijzigen
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking vellen 4/0 (Enkelzijdig full colour)
Bevestig keuzes
Bedrukking vellen 4/0 (Enkelzijdig full colour) wijzigen
Aantal 500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
125 € 2,20
250 € 0,97
500 € 0,63
1,000 € 0,48
2,500 € 0,33
5,000 € 0,28
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Zelfklevende Memomind bedrukken

Snel even een notitie maken of een herinnering schrijven gebeurt het vaakst op een Memomind. Bij Leoprinting vindt u vele opties om standaard zelfklevende Memominds en Post it te laten bedrukken met uw merk, logo of andere boodschap. Memominds van 25 tot 100 vel zijn geliefde relatiegeschenken door de vele contactmomenten binnen bedrijven en op kantoren. Heeft u speciale wensen of overige vragen zoals een spoedlevering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 072-711 2998 of het contactformulier, ons team staat altijd voor u klaar!


Kies de memomind die bij uw bedrijf past
Bij Leoprinting kunt u kiezen uit een aantal standaard opties voor uw zelfklevende memomind. De basiskleuren voor deze blokjes zijn wit of geel, en u kunt de memominds met 1 tot maar liefst 5 kleuren offset laten bedrukken. Het eerste blaadje van de memomind kunnen we op verzoek met een ander ontwerp bedrukken. Wij gebruiken uitsluitend papier dat geen oplosmiddelen of chloor bevat. De materialen van onze zelfklevende memominds zijn dus geheel milieuvriendelijk!


Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd geworden hoe een zelfklevende memomind met uw bedrijfslogo eruit zou komen te zien? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Op verzoek maken wij graag een proefdruk voor u. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies: met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van give-aways weten we precies hoe uw bedrijf het beste uit de verf komt op promotiemateriaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief