Nu onze samenleving blijvend verandert, wil je er als bedrijf alles aan doen om jouw personeel te beschermen. In de 1,5-metermaatschappij is het dragen van mondkapjes niet langer een uitzondering, maar van algemeen belang. Voor jezelf en de mensen om je heen. In het openbaar vervoer, in de supermarkt én op het werk. Bij Leoprinting kun je mondkapjes kopen en vind je diverse andere producten om jouw werkplek corona-proof te maken. Zorg voor elkaar.
De hygiënische, medische en zelf-filterende mondkapjes uit ons assortiment voldoen aan alle internationale standaarden en certificatienormen en zijn direct uit voorraad leverbaar. De mondbescherming is zowel geschikt voor professioneel als algemeen gebruik en gemaakt van niet- irriterend en ademend materiaal. Natuurlijk kun je ook mondkapjes kopen en laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Hiervoor raden wij de herbruikbare microfiber mondkapjes aan. Deze maskers zijn over een mondkapje te dragen en kunnen bedrukt worden met een (bedrijfs)logo of boodschap. Belangrijk om te weten is dat deze mondkapjes niet beschermend werken, mits je deze producten gebruikt in combinatie met een medisch of gecertificeerd mondmasker.
Wil jij jouw personeel, bezoekers, relaties of klanten beschermen met mondkapjes? Bij Leoprinting kun je tegen een scherpe prijs onbedrukte mondkapjes kopen (per vijftig stuks). We bieden mondbescherming aan volgens verschillende normeringen. De EN149-mondkapjes, gemaakt van ademend en niet-irriterend materiaal, beschermen tegen het uitademen van deeltjes en zijn geschikt voor algemeen (eenmalig) gebruik. Een andere manier om het gezicht te beschermen tegen ziektekiemen en bacteriën is het dragen van een face shield gezichtsbeschermer, ook wel spatmasker genoemd. Let op: het gezichtsscherm biedt gedeeltelijke bescherming. Het masker is goed te combineren met mondkapjes.
Speciaal voor zorg- en gezondheidsprofessionals leveren we mondkapjes die geschikt zijn voor gebruik in deze sector. De mondbescherming volgens de FFP2-, KN95-, N95- en EN14683- normeringen is onder meer bedoeld voor werkplekken en omgevingen waarin extra bescherming noodzakelijk is. Kies jij voor meer veiligheid en een gezonde werkplek en wil je gecertificeerde mondkapjes kopen? In de productbeschrijvingen lees je alle informatie over de werking van deze producten. Heb je aanvullende vragen over mondkapjes of hoe wij jouw bedrijf corona-proof kunnen maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en passend advies.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief