Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de nood het hoogst is kun je Flitsbezorger Zapp om een boodschap sturen. En net als de bezorging zelf - de ‘Flitsers’ fietsen van deur tot deur - zijn ook de verpakkingen van het bedrijf milieuvriendelijk en duurzaam.

Corporate Identity
Zapp

Ultra-gemak bij de hoogste nood

Zapp is in veel grote Nederlandse steden inmiddels een - bijna onmisbaar - begrip. Heb je net iets meer mensen over de vloer dan je dacht? Of kan jouw avondje bankhangen niet van start gaan zonder smakelijke snacks? Zapp zorgt ervoor dat jij jouw favoriete drankjes en onmisbare boodschappen in een flits in huis hebt - zónder dat je zelf de deur uit hoeft te gaan!

Branding duurzaam verpakt

Vanuit de eigen lokale ‘Zappstores’, met duizenden producten op voorraad, schiet de flitsbezorger in actie als jij omhoog zit. Om een van de best verkopende producten - de tissuebox - van de bezorgdienst een eigen Zapp-uitstraling te geven, heeft het bedrijf samen met Leoprinting unieke verpakkingen samengesteld. En net als de service zelf, moesten deze zo bewust en milieuvriendelijk mogelijk zijn. Om die boodschap kun je ons wel sturen. Leoprinting adviseerde een verpakking van gerecycled materiaal, gefabriceerd zonder geurstoffen en witmakers.

Jouw promotieboodschap, razendsnel bezorgd

Jouw merk biedt kansen en is jouw belangrijkste marketingtool voor het vergroten van sales en de bekendheid van jouw producten en diensten. En die tool zet je in voor promotie waar jouw naam op staat. Verpakkingen bedrukken is één van de meest betaalbare en effectieve manieren om de bekendheid van jouw merk te versterken. Een duurzaam visitekaartje, voor tijdloos opvallen. Maak werk van jouw merk met Leoprinting. Neem direct contact met ons op om jouw promotie-op-maat te bespreken!

Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief