Alle Verzendverpakkingen

Graskarton Brievenbusdozen
  • Vanaf 100 stuks
  • 2 verschillende formaten
Luxe Brievenbusdozen
  • Vanaf 125 stuks
Luxe Verzenddozen bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Postdozen
  • Vanaf 50 stuks
Verpakkingen op maat
  • Advies van Verpakkingsspecialist
Papieren verzendzakken bedrukken
  • Vanaf 250 stuks
Brievenbusdozen bedrukken
  • Vanaf 100 stuks
Sleeves bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Vloeipapier wit | 28 grs.
  • Vanaf 125 stuks
Of je nu een goedlopende webshop hebt of jouw relaties wilt verrassen met een leuk aandenken; het belangrijkste is dat jouw boodschap altijd goed – en heel! – aankomt. Ben je op zoek naar een passende bescherming van jouw post, geheel in de huisstijl van jouw bedrijf of event? Bij Leoprinting vind je altijd de juiste verzendverpakkingen voor jouw product, cadeau of relatiegeschenk. Ontdek onze oplossingen voor stijlvol verzenden en een goede eerste indruk.
De verzendverpakkingen uit ons assortiment zijn leverbaar in diverse formaten en passen prima door elke brievenbus. Laat brievenbusdozen, verzendzakken of luchtkussenenveloppen bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf om elke boodschap nog beter over te laten komen. Heb je iets te vieren? Dan kun je ook direct bijpassend cadeaupapier laten bedrukken. Leoprinting heeft al voor vele winkels, webshops en partners een stijlvolle verzendoplossing ontwikkeld. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze projectenpagina en laat je inspireren. Heb je zelf een uniek idee voor de promotie van jouw bedrijf of evenement? Laat het ons weten!
Wil jij er zeker van zijn dat jouw pakket aankomt, zónder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt? Met de stevige brievenbusdozen bespaar je flink op pakketkosten en weet je zeker dat jouw pakketje op het juiste adres wordt afgegeven. Wil je jouw klant of bezoeker echt in het zonnetje zetten? Met de gepersonaliseerde verzendzakken maak je elke bestelling in jouw webshop of winkel nóg specialer. En verstuur je iets breekbaars? Onze luchtkussenenveloppen bieden optimale bescherming voor elke kwetsbare of dure inhoud. Alle verzendverpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen volledig naar wens bedrukt worden.
Alles wat jij wilt verzenden, pakken wij in. Dat is het motto van Leoprinting. En dat doen we natuurlijk helemaal in de stijl van jouw bedrijf, campagne of evenement. Passende promotie, van verzendverpakkingen tot leuke giveaways. Of je nu relaties of medewerkers wilt verrassen of jouw klanten nét dat beetje extra aandacht wilt bieden; wij zorgen ervoor dat jouw boodschap altijd goed overkomt. Hoe, waar en wanneer dan ook. Unieke promotionele producten voor jouw zichtbaarheid. Leoprinting, passie voor jouw promotie.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief