Een ontdekking waarbij lijm lichtjes kleeft aan oppervlakken maar niet hecht. Zo onstonden de Post-it® Notes dankzij 3M-wetenschappers Dr. Spencer Silver en Art Fry. Inmiddels al meer dan 40 jaar helpt Post-it® mensen meer productief, communicatief en expressief te zijn op verschillende creatieve manieren. Post-it® Notes staan vooral bekend om de vele mogelijkheden, zo worden de welbekende plakbriefjes op kantoor gebruikt voor brainstormsessies en herinneringen. Daarnaast worden de Post-it® Notes gebruikt voor educatie en zelfs voor ware Post-it® Wars. Kortom, het cultmerk van de memo's heeft wereldwijd diverse revoluties losgemaakt op het gebied van productiviteit en creativiteit en heeft bedrijven, merken en marketingcampagnes positief ondersteunt in het vergroten van naamsbekendheid.
Iedereen moet wel eens iets onthouden tijdens een gesprek of telefoontje. Post-it® Notes zijn daarbij een handig middel om directs iets te noteren. Het voordeel van Post-it® Notes ten opzichte van gewone memoblokken is dat je ze gemakkelijk op een computer, wand of tafel kunt plakken en weer weg kunt halen zonder dat dit lijmresten achterlaat. Naast de populaire gele Post-it® Notes zijn er ook diverse varianten die aan behoeften van de Post-it® fans voldoen. Zo zijn er de Post-it® Super Sticky met extra kleefkracht en milieuvriendelijke Post-it® Recycled Notes, gemaakt van 100% gerecycled papier, vervaardigd uit 100% PCW.
Vanaf mei 2018 heeft Post-it® fabrikant 3M zich teruggetrokken uit de Europese markt voor bedrukte Post-it® Notes. Wat betekent dit voor Leoprinting? Dat wij de Post-it® Notes met bedrukking niet langer in ons assortiment zullen aanbieden, hieronder vallen onder andere de populaire Post-it® Notes, Post-it® Super Sticky Notes en Post-it® Kubusblokken. Kan je echt niet zonder de officiële Post-it® producten? Voor de echte Post-it® liefhebbers hebben we een kleine selectie van onbedrukte Post-it® producten op onze website geplaatst, gemakkelijk en eenvoudig te bestellen! Zit jou favoriete Post-it® product er niet tussen? Neem dan contact met ons op!
Wil je toch gebruik maken van gepersonaliseerde zelfklevende memoblokken, bijvoorbeeld bedrukt met een logo of reclameboodschap? Leoprinting biedt diverse alternatieven als alternatief voor de originele Post-it® Notes. Denk hierbij aan alle zelfklevende memoblokken in alle kleuren, maten en vormen, volledig naar wens bedrukt. Met deze bedrukte zelfklevende memoblokken komt jouw merk of reclameboodschap dagelijks in het zicht. Ben je op zoek naar meer communicatieruimte met zelfklevende memoblokken met logo? Ook kunnen we deze functionele plakbriefjes verwerken in een hard- of softcover omslag inclusief pagemarkers. Zo krijgt jouw promotionele product nog meer waarde!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief