Post-it® bedrukken en bestellen

Geen kantoor kan zonder Post-it® memoblaadjes. Met Post-it® bedrukken en bestellen geef jij kleur aan jouw bedrijf of product. Aan deze zelfklevende memoblaadjes kleven alleen maar voordelen.

Filters
4 Producten
|
Post-it® Super Sticky 76x76 mm
Post-it® Super Sticky 76x76 mm
  • Vanaf 120 stuks
Bekijk
Post-it® Notes 76x76 mm
Post-it® Notes 76x76 mm
  • Vanaf 120 stuks
Bekijk
Post-it® Notes 102x76 mm
Post-it® Notes 102x76 mm
  • Vanaf 120 stuks
Bekijk
Post-it® Notes 127x76 mm
Post-it® Notes 127x76 mm
  • Vanaf 120 stuks
Bekijk
Al meer dan veertig jaar zijn mensen dagelijks creatief en productief met Post-it®. Van een korte aantekening op kantoor tot een lief berichtje op de koelkast; Post-it® notes geven letterlijk kleur aan ons leven. Deze memoblaadjes met een lijmlaagje zijn onmisbaar tijdens een brainstormsessie of het noteren van een herinnering. Dit wereldmerk heeft een ware revolutie teweeggebracht en zelfs in deze digitale tijden zijn Post-it® memoblaadjes niet weg te denken uit ons leven. Bij Leoprinting kun je geen Post-it® bedrukken, wel bieden we een compleet assortiment aan Post-its® die je direct bij ons kunt bestellen. Wil je zelfklevende memoblaadjes bedrukken met jouw logo of reclameboodschap? Hiervoor bieden we naast de producten van Post-it® diverse aantrekkelijke alternatieven.
Nadat Post-it® fabrikant 3M zich terug heeft getrokken van de Europese markt is Post-it® bedrukken niet langer mogelijk bij Leoprinting. Kan je echt niet zonder de officiële Post-it® producten? Voor de echte liefhebbers beschikt Leoprinting over een selectie van onbedrukte Post-it® memoblokjes en Post-it® notes, die je eenvoudig en snel bestelt via onze website. Zitten jouw favoriete Post-it® memoblaadjes er niet tussen of wil je weten welke andere opties wij bieden voor het bestellen van gekleurde Post-its®? Neem dan contact op met onze promotiespecialisten. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing.
Leoprinting zou Leoprinting niet zijn als wij geen passend antwoord op jouw promotie-uitdaging zouden hebben. Daarom bieden we je verschillende alternatieven voor Post-it® laten bedrukken. Stuk voor stuk producten die net zo efficiënt en creatief zijn als de originele Post-it® notes. Kies in plaats van Post-it® bedrukken voor onze onmisbare memoblaadjes voor thuis en op kantoor. Denk bijvoorbeeld zelfklevende memoblokken in alle kleuren, maten en vormen. Producten die je geheel naar wens kunt samenstellen en laten bedrukken met het logo of in de huisstijl van jouw bedrijf. Bestel jouw memoblaadjes direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief