Magnetic Notes - Blauw

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 50 x 69 mm - 100 vel
Bedrukking omslag Full colour
Aantal 500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
100 Prijs op aanvraag
250 Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Magnetic Notes - Blauw

Magnetic Notes zijn het alternatief voor de traditionele zelfklevende memo's doordat het papier geen lijmlaag bevat maar statisch geladen is. Ze zijn het beste voor het maken van notities en herinneringen, het achterlaten van berichten, het visualiseren van taken, mind mapping, werken in teams en vele andere doeleinden. Magnetic Notes houden zich vast aan vrijwel ieder denkbaar materiaal zoals hout, plastic, glas, papier, metaal, steen, kurk, leer en zelfs stof. De ideale ondergrond is glad, droog en niet te stoffig. 


 • 100 statisch geladen vellen per blokje
 • Gemakkelijk te verplaatsen
 • Elk soort materiaal
 • Uitwisbare achterzijde
 • Drie verschillende formaten 

Via een bedrukking op de voor- en achterkant en buiten- en binnenkant van de omslag geeft u de blokjes Magnetic Notes promotionele waarde met een trendy uitstraling.  

Glad oppervlak
De voorzijde van Magnetic Notes zijn gekleurd en glad, die verbeterd uw handschrift en maakt het mooier dan ooit tevoren. Nadat u klaar bent met schrijven, kunt u het vel gemakkelijk scheiden van het blokje en is het klaar om op ieder denkbaar materiaal te bevestigen. 

Volledig opgeladen
Op een ideale ondergrond, houden de Magnetic Notes weken tot maandenlang vast, afhankelijk van het formaat van de Notes. Als de lading na enige tijd verloren gaat is het vel gedeeltelijk weer op te laden door het te wrijven tegen kleding.

Uitwisbare achterzijde
De witte achterkant van ieder gekleurd vel is uitwisbaar bij het gebruik van de daarvoor bestemde markers. Gebruik u vinger of een stuk stof om de marketing te wissen. Het schrijven met een balpen is ook mogelijk op de achterzijde, dit is dan echter niet uitwisbaar. 

Milieuvriendelijk
Magnetic Notes zijn daarnaast ook milieuvriendelijker doordat het niet van papier is gemaakt maar van polypropyleenfilm, een materiaal dat 100% recyclebaar is.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief