Filters
7 Producten
|
Antibacteriële doekjes per stuk
Antibacteriële doekjes per stuk
  • Vanaf 10000 stuks
Bekijk
Populair
Antibacteriële handgel 50 ml
Antibacteriële handgel 50 ml
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
Antibacteriële handgel 300 ml
Antibacteriële handgel 300 ml
  • Vanaf 1000 stuks
Bekijk
Antibacteriële handgel zakjes
Antibacteriële handgel zakjes
  • Vanaf 20000 stuks
Bekijk
Handzeep gekleurd 300 ml
Handzeep gekleurd 300 ml
  • Vanaf 1000 stuks
Bekijk
Antibacteriële handgel 150 ml
Antibacteriële handgel 150 ml
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
Antibacteriële Spray 500 ml
Antibacteriële Spray 500 ml
  • Vanaf 100 stuks
Bekijk
Hygiëne is meer dan ooit onderwerp van gesprek. We wassen onze handen stuk en houden ons aan alle nieuwe richtlijnen en omgangsvormen om verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan. Wil jij werk maken van een goede, schone zaak? Dan kunnen we elkaar – veilig – de hand schudden. Laat handzeep of handreiniging bedrukken met het logo van jouw bedrijf en deel deze belangrijke, verantwoorde boodschap met jouw medewerkers, klanten, bezoekers en relaties.
Leoprinting beschikt over een uitgebreid aanbod aan antibacteriële gels, handreiniging en andere verzorgingsproducten voor thuis, op de zaak en onderweg. Met een eenvoudige, maar opvallende bedrukking op deze antibacteriële producten of handreiniging bedrukken geef je een extra dimensie aan deze praktische hulpmiddelen. Is hygiëne voor jouw het allerbelangrijkste? Dan heb je met de antibacteriële gel de beste oplossing in handen. Deze spoelvrije handreinigingsgel houdt handen schoon en smetteloos, zonder water of zeep, en reinigt binnen een halve minuut. Zo ben je overal verzekerd van gezonde relaties – en zijdezachte handen!
De handreinigingsgel bevat een unieke formule, die een mix van alcohol en hydraterende ingrediënten combineert voor nog meer effectiviteit en is verrijkt met extracten die de huid hydrateren en verzorgen. Natuurlijk bieden we ook andere producten voor handreiniging bedrukken. Van handzeep-dispensers en antibacteriële doekjes tot een complete antibacteriële-set met een mondmasker, wegwerphandschoenen, desinfecterende gel en verfrissende doekjes; wij steken je de helpende hand toe bij de promotie van jouw bedrijf én een gezonde samenleving. Meer weten? Neem contact met ons op en informeer naar onze aanpak voor corona-proof ondernemen of vraag direct een gratis offerte aan.
In het assortiment van Leoprinting vind je alles wat je nodig hebt voor een schone werkplek en verantwoord ondernemen. Naast handreiniging bedrukken kun je bij ons ook terecht voor hygiënische mondkapjes of herbruikbare mondkapjes met bedrukking, bedrukte tissueboxen en handige desinfecterende vochtige doekjes. Samen houden wij ondernemend Nederland schoon en elkaar gezond. Een goede zaak. Ontdek hoe wij werk maken van jouw passende promotie. Heb je zelf een goed idee? Laat het ons weten. We zetten jouw plannen graag om in een creatief concept!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief