Kaartspel 'De Claim'

 Product samenstellen
Vanaf € 10,41
1.
Geschenkverpakking wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Zorg ervoor dat je personeel en relaties zich gewaardeerd voelen door ze te bedanken met dit "spellen" brievenbus cadeau. Een perfecte geschenk voor je personeel of relaties die wel van een spelletje houden. Dit product wordt bezorgd door de brievenbus of op locatie. 

De Claim, het kaartspel voor een koninkrijk! Word u de nieuwe koning of een tegenstander? Probeer de vijf verschillende facties voor u te winnen! Maak het relatiegeschenk compleet met een full colour gepersonaliseerde giftbox, inlay, flyer of een sleeve om de verpakking.


In het kort

 • Inclusief brievenbusdoos in eigen huisstijl
 • Kaartspel 'De Claim'
 • Flyer waarmee je je boodschap of logo op papier kan zetten en visualiseren
 • Keuze voor verzending naar 1 adres of meerdere adressen in NL

Andere items toevoegen?
Wil je een brievenbus cadeau versturen met andere, minder of juist meer items? Alles is mogelijk via onze fulfilment service. Naast deze brievenbusdozen is het ook mogelijk om grotere pakketten samen te stellen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief