Groeipapier bedrukken

Meet Seed Paper


  • Duurzaam & Groen
  • Biologisch afbreekbaar
  • Keuze uit diverse zaden
  • Gecertificeerde producten

Alle Groeipapier

Groeipapier, ook wel zaadpapier is een verassend papiersoort en bestaat uit 2 dunne lagen papier met daartussen zaden. Het groeipapier kan worden samengesteld uit verschillende zaden. Het unieke aan gepersonaliseerd groeipapier is dat wanneer de boodschap is gelezen, dit promotionele product in 4 eenvoudige stappen tot bloei kan komen bij de ontvanger. Het groeipapier geeft zo een blijvende indruk bij de ontvanger en is daarnaast zelfs volledig biologisch afbreekbaar

Wil je een boodschap op een originele, duurzame en groene manier overbrengen? Dan is bedrukt groeipapier een echte aandachtstrekker! Gepersonaliseerd groeipapier valt op tussen standaard papiersoorten en kan zelfs worden hergebruikt. Bedrukt groeipapier met uw eigen ontwerp zorgt voor een groeiende en bloeiende uiting met een hoge attentiewaarde en worden veel ingezet voor mailingen, flyers en (wens)kaarten. 


Groeipapieren bedrukken kan in de vormen en formaten van A4, A5 en A6 briefkaarten, Visitekaartjes, Boekenleggers of zelf in een stansvorm naar keuze. Denk hierbij aan de vorm van een product, bedrijfslogo of werkgebied met zaden naar keuze. Kortom, de mogelijkheden waarop groeipapier geïntegreerd kan worden in marketing en communicatie doeleinden zijn eindeloos. 


Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken van groeipapier? Bespreek uw wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting BVBA levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.