Alle Doppers

BE O Bottle - Blauw
  • Vanaf 10 stuks
  • Gemaakt van 94% Bioplastic
BE O Bottle - Oranje
  • Vanaf 10 stuks
  • Gemaakt van 94% Bioplastic
BE O bottle - Zwart
  • Vanaf 10 stuks
  • Gemaakt van 94% Bioplastic
BE O bottle - Wit
  • Vanaf 10 stuks
  • Gemaakt van 94% Bioplastic

Meer informatie

Ooit geboren uit frustratie over de snelgroeiende ‘plasticsoep’ in de wereldoceanen, nu het mondiale duurzame antwoord op PET-flessen: de Dopper-fles. Deze drinkflessen zijn volledig recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen. Vergeet vervuilende plastic flessen en roep de alsmaar groeiende afvalstapel de halt toe met jouw bedrijf. Laat Doppers bedrukken met jouw logo en draag een milieubewust steentje met deze duurzame reclameboodschap.
Leoprinting is dé specialist voor het verspreiden van jouw zakelijke boodschap. Dat doen we met hart voor jouw zaak én voor het milieu. Doppers bedrukken sluit perfect aan op onze visie op maatschappelijk en sociaal betrokken ondernemen en onze ambitie om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Met de aankoop van een Dopper haal je namelijk niet alleen de ideale fles voor het stimuleren van het drinken van kraanwater in huis, ook spaar je ongelimiteerd voor karmapunten. Wil jij je hard maken voor minder plastic afval en meer schoon drinkwater? Met dit geschenk voor jouw personeel, klanten, relaties en bezoekers staat jouw bedrijf of evenement dagelijks duurzaam in de spotlights!

De Dopper-flessen zijn volledig BPA-vrij en bevatten geen schadelijke stoffen. Zo zijn de flessen dus niet alleen milieuvriendelijk, maar ook de verantwoorde vervanger van plastic flessen. Wel zo gezond. Dankzij de lichte materialen en de inhoud van 450 ml neem je de Dopper Original overal mee naar toe, van sportschool tot belangrijke meeting. Liever een steviger, maar net zo duurzame dorstlesser? In ons assortiment vind je ook de Dopper Solid Steel. Dit handige accessoire voor dagelijks gebruik is razend populair als giveaway of relatiegeschenk en veelzijdig in gebruik en design. Wil je een extra persoonlijk tintje toevoegen aan Doppers bedrukken? Kies dan voor een geheel gepersonaliseerde Dopper-geschenkverpakking.
Leoprinting is gespecialiseerd in Dopper-flessen bedrukken. De originele Doppers zijn op het witte ABS-vlak te bedrukken in twee kleuren of full colour. De Dopper Solid Steel is alleen in full colour te bedrukken. Onze designers en grafisch specialisten helpen je graag bij het ontwikkelen van het ontwerp waarmee jouw boodschap het best tot z’n recht komt. Doppers bedrukken kan al vanaf € 8,34 (vanaf 36 stuks). Investeer ook in duurzaamheid en een goed groen imago en vraag direct een gratis offerte aan. Heb je de ideale drinkfles niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze medewerkers en ontdek alle mogelijkheden die we bieden voor waterflessen bedrukken. Proost!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief