Cosmetic box wet wipes bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een elegante oplossing voor vochtige doekjes? Laat een cosmetic box met wet wipes bedrukken bij Leoprinting. Dát is nog eens een leuke give-away! In de farmaceutische wereld of gewoon op kantoor: overal komen wet wipes van pas. En kiest u voor een nette verpakking als een cosmetic box, dan blijven ze gewoon op tafel staan! Zo garandeert u optimale zichtbaarheid voor uw bedrijf.

Wet wipes: een origineel relatiegeschenk
Relatiegeschenken zijn dé manier om uzelf te profileren als bedrijf. Dit is uw kans! Met een cosmetic box wet wipes laat u zich niet alleen van uw originele kant zien, u biedt uw relaties ook nog eens een gadget aan waar ze écht iets aan hebben. Onze cosmetic boxes zijn te verkrijgen in vele kleuren. Vindt u het idee van wet wipes wel leuk, maar kiest u liever een andere verpakking? Met het uitgebreide assortiment van Leoprinting vindt u altijd een variant die bij uw bedrijf past.

Gemakkelijk online een offerte aanvragen
Met Leoprinting wordt een offerte aanvragen gemakkelijker dan ooit. Ook voor het bedrukken van een cosmetic box met wet wipes kunt u online een gratis offerte aanvragen. Dat is binnen enkele minuten gebeurd! U vult de gewenste bedrukking, oplage en andere wensen in en binnen 24 uur hebt u een reactie van ons verkoopteam. Altijd snel een nauwkeurige prijsopgave!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief