Tongspatels in hardcover box

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 54 x 54 x 172 mm, 25 spatels
Bedrukking verpakking 1 kleur
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking verpakking spatels 1 Kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking verpakking spatels 1 Kleur wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Tongspatels in een hardcover box zijn een graag geziene give-away bij ieder bedrijf in de zorg. Is uw doelgroep werkzaam in het ziekenhuiswezen, of in een zorginstelling? Dan zijn deze premiums zeker iets voor uw bedrijf! Bij Leoprinting kunt u nu voordelig hardcover boxen met tongspatels laten bedrukken. Tegen aantrekkelijke prijzen voorzien wij uw premiums graag van uw logo of tekst!

Relatiegeschenken voor zorginstellingen
Leoprinting biedt altijd een bron aan inspiratie voor relatiegeschenken voor verschillende branches. Ook voor de zorg hebben we altijd de leukste ideeën voor originele give-aways. Naast tongspatels in een hardcover box kunt u ook kiezen voor tongspatels in een blik of in een voordelige wegwerpdoos. Of wat dacht u van een handige glove box met uw logo? Bij Leoprinting realiseren we het graag voor u.

Direct een offerte aanvragen
Hebt u interesse in onze tongspatels in een hardcover box? Wij stellen graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Vul gemakkelijk online een offerteaanvraag in, dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie van ons. En wilt u liever eerst in overleg met één van onze professionals over een passend ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag het beste resultaat voor uw bedrijf te behalen.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief