Tongspatels in een box

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 54 x 54 x 172 mm, 25 spatels
Bedrukking verpakking 1 kleur
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking verpakking spatels 1 Kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking verpakking spatels 1 Kleur wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Voor klanten of relaties in de zorg zijn tongspatels in een box altijd een welkom relatiegeschenk. Tongspatels worden door vele medische specialisten gebruikt om de tong naar beneden te houden bij een keelonderzoek. Door de lage productiekosten komen ze vaak in een box met enkele tientallen verpakkingen. Laat een box met tongspatels voordelig bedrukken bij Leoprinting en realiseer zo de ideale give-away voor relaties in de zorg!

Optimale promotie voor uw bedrijf
Tongspatels zijn dé manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen. De box biedt een groot bedrukbaar oppervlak en ook zijn de individuele verpakkingen van de tongspatels per stuk te bedrukken. Iedere keer als er een tongspatel gepakt wordt, staat uw bedrijf in de spotlights! Wilt u een iets luxere verpakking? Bij Leoprinting kunt u ook kiezen uit een blik of hardcover box tongspatels.

Wilt u graag advies over een slim grafisch ontwerp voor uw tongspatelbox? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Vraag gratis een offerte aan
Bent u benieuwd naar de prijzen van bedrukte tongspatels in een box? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dat doet u bij Leoprinting gemakkelijk online. Geef de gewenste oplage en de beoogde bedrukkingskleuren aan; binnen enkele minuten is uw aanvraag verzonden. En binnen 24 uur hebt u een reactie van ons!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief