Tongspatels in blik

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een origineel presentje voor bedrijven in de zorg? Wat dacht u van tongspatels in blik? Leoprinting helpt u graag aan de verrassendste premiums en give-aways voor elke industrie. Tegen scherpe prijzen voorzien wij uw relatiegeschenken van de mooiste opdrukken. Een blik met tongspatels is zeker een premium waarmee u de aandacht zult trekken! Bij Leoprinting hebben we ook tongspatels in een hardcover box of in een wegwerpdoos.

Zichtbaarheid voor uw bedrijf
Tongspatels in blik zijn graag geziene presentjes in alle takken binnen de zorg. Zijn uw relaties of potentiële klanten werkzaam in een ziekenhuis of andere zorginstelling? Dan zijn deze blikken tongspatels altijd een goed idee. Laat u ze bedrukken met uw logo, dan zorgt u bovendien voor optimale aandacht voor uw organisatie! Iedere keer als uw relatie een tongspatel pakt, zal hij denken aan uw bedrijf.

Ontdek onze scherpe prijzen
Bent u benieuwd geworden wat een set tongspatels in blik u als bedrijf zou kosten? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Geef de gewenste oplage aan en het aantal kleuren in de bedrukking, dan maken wij binnen 24 uur een gedetailleerde prijsopgave voor u. Overlegt u liever eerst met één van onze professionals? Dat is ook geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief