Wire-O Schrijfblokken bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een mooi gebonden schrijfblok als relatiegeschenk? Kies dan voor kwalitatieve schrijfblokken van het merk Wire-O en laat ze bij Leoprinting voordelig bedrukken met uw eigen logo of pakkende slogan. Wire-O schrijfblokken zijn handige notitieblokken met een ringband, die het makkelijk maakt om te bladeren of om even een blaadje uit te scheuren. Naast de standaard rechthoekige schrijfblokken maakt Wire-O ook verrassende gestanste schrijfblokken. Ook deze kunt u laten bedrukken bij Leoprinting!

Schrijfblokken voor elk budget, in elke oplage
Door het enorme assortiment schrijfmaterialen van Leoprinting vindt u bij ons altijd de ideale variant, die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij kunnen bovendien altijd flexibel inspelen op uw wensen. Voor elk budget is er een mooi schrijfblok te bedenken: of u nu op zoek bent naar een give-away met een oplage van 500 of van wel 50.000.

Is een Wire-O schrijfblok iets voor uw bedrijf?
De professionals van Leoprinting staan altijd voor u klaar met gepast advies. Ze helpen u graag uw communicatiestrategie te vertalen naar een mooi relatiegeschenk. Omdat ze jarenlange ervaring hebben in het bedrukken van give-aways voor bedrijven in velerlei branches, weten ze precies welke producten het beste aanslaan bij welke doelgroep. Ze adviseren u graag over het juiste product, of dat nu een Wire-O schrijfblok is of juist iets heel anders. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een gratis offerte aan op onze website.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief