Combi sets met pen

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Combi sets met pen zijn een leuke optie als u op zoek bent naar een relatiegeschenk met een twist. Met deze complete schrijfoplossingen doet u iedere relatie of klant een plezier. Ze bieden schrijfmaterialen in verschillende formaten en handige labels om pagina’s mee te markeren. En met de toegevoegde pen hebt u alles bij de hand! Door hun compacte formaat zijn onze combi sets met pen makkelijk mee te nemen. In de auto, op klantenbezoek of gewoon op kantoor: gebruik deze kans om uw bedrijf overal zichtbaarheid te geven!

Leoprinting is kiezen voor kwaliteit
Kiest u voor combi sets met pen van Leoprinting, dan weet u zeker dat u kiest voor de mooiste relatiegeschenken die met zorg afgewerkt worden. Wij selecteren altijd de beste producten voor u en steken veel tijd en aandacht in de bedrukking ervan. Wij gaan altijd voor het mooiste eindresultaat! Graag overleggen we met u over nieuwe manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Onze professionals hebben altijd de leukste ideeën die bewezen effectief zijn om uw bedrijf te profileren binnen uw markt.

Stuur mij een vrijblijvende offerte
Benieuwd geworden naar onze combi sets met pen? Vraag dan gratis een offerte aan. Dat kan bij Leoprinting snel en gemakkelijk online. Ons verkoopteam zit voor u klaar en reageert altijd binnen 24 uur. Stelt u prijs op persoonlijk contact? U kunt ons ook telefonisch bereiken op 072-7112998. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf, en maken met u een plan van aanpak. Altijd de beste ideeën om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief