Hardcover schrijfblokken

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Dit product is op aanvraag
Formaat A7 (74 x 105 mm)
Aantal vellen 50
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking vellen 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Bedrukking omslag 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Sluitelastiek Ja
Bevestig keuzes
Kies extra productmogelijkheden
Aantal 500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
125 Prijs op aanvraag
250 Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Hardcover schrijfblok
Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Met een hardcover schrijfblok geeft u een praktisch cadeau, waarmee u als bedrijf niets dan kwaliteit uitstraalt. Natuurlijk wilt u uw relaties iets geven waar ze echt iets aan hebben en waardoor ze met plezier aan uw samenwerking terugdenken. Bij Leoprinting vindt u altijd de mooiste producten ter promotie van uw organisatie. Naast hardcover schrijfblokken bedrukken we voor u ook Moleskine® producten en andere prachtige schrijfwaren.

Altijd nieuwe ideeën
Bestelt u regelmatig promotiemateriaal en bent u op zoek naar iets nieuws? Iets verrassends? Leoprinting heeft regelmatig nieuwe producten en is uitstekend op de hoogte van de laatste trends op het gebied van promotiemateriaal. Wij helpen u graag om uw relaties keer op keer iets vernieuwends aan te kunnen bieden.

Hulp bij het bestellen van uw hardcover schrijfblok
Naast haar topkwaliteit bedrukkingen, staat Leoprinting ook bekend om haar vakkundige advies op het gebied van promotiemateriaal. Samen met u kijken we graag of een hardcover schrijfblok de beste keuze voor u is, en inventariseren we eventueel welke alternatieven er zijn. Uiteindelijk kiest u altijd het product waarop uw logo of slogan het beste tot zijn recht komt.

Offerte en contact
Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw hardcover schrijfblokken; dat verplicht u tot niets. Ook kunt u voor meer informatie of professioneel advies rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief