Blocnote in omslag met afgeronde hoeken bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een blocnote is een voorwerp dat dagelijks op vele kantoren gebruikt wordt. Op zoek naar het ideale relatiegeschenk? Laat dan een blocnote in omslag met afgeronde hoeken bedrukken bij Leoprinting! Met deze stijlvolle blocnotes laat u op geheel eigen wijze uw waardering blijken aan collega’s, relaties of potentiële klanten. Én zorgt u tegelijkertijd ook voor duurzame promotie voor uw bedrijf! Sla dus twee vliegen in één klap en laat blocnotes in omslag met afgeronde hoeken bedrukken bij Leoprinting.

Langdurige aandacht voor uw bedrijf
Het voordeel van fijne blocnotes is dat ze voor langere tijd gebruikt worden. Gebruikers van deze notitieboekjes dragen ze altijd bij zich, en zorgen er dus ongemerkt voor dat uw bedrijf alle aandacht krijgt die het verdient! Onze blocnotes in omslag met afgeronde hoeken zijn te verkrijgen in formaten van A7 tot maar liefst A4 en zijn dus naar alle voorkeuren aan te passen. Ook de oplage kiest u zelf: uiteraard profiteert u van staffelkorting naarmate de oplage hoger wordt, maar ook kleinere hoeveelheden zijn mogelijk.

Kies voor complete service
Waarom zou u uw blocnotes in omslag met afgeronde hoeken bij Leoprinting laten bedrukken? Dat is simpel. Bij ons kiest u namelijk voor de beste kwaliteit producten, een snelle afhandeling en geavanceerde druktechnieken. Tegen scherpe prijzen! Bij Leoprinting profiteert u bovendien ook direct mee van de in-house expertise die onze specialisten over de jaren vergaard hebben. Ze denken graag met u mee over een ontwerp waarbinnen uw bedrijf optimaal uit de verf komt. Neem gerust contact met ons op, of vraag direct een gratis offerte aan!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief